Witam.To jest mój pierwszy post.Zastanawiam się nad kupieniem l-karnityny . echh .. moim problemem jest brzuch .. jest strasznie wystający i mam na nim tluszcz. Mam rowerek stacjonarny i chce go użyć w walce z tluszczem.Jaki czas przed treningiem mam wziąść l-karnityne ? ile jeżdzic na rowerku by dalo to jakis efekty ?Oprucz tego mam 2 rayz w tygodniu jeszcze inne zajecia tzn.siatkowke .Iler uda mi sie schudnac w ciagu miesiaca ? czy trenujac na rowerku moge zastosowac trening HIIT. Bardzo prosze i dzikeuje za odpowiedzi ;*
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ile uda Ci się schudnąć będzie uzależnione od diety, która daje najlepsze efekty, l-karni możesz brać przed rowerkiem stac. na ok 30-40 min przed 2-4g, podstawą dieta i zacznij od jej ułożenia i ustalenia zapotrzebowania kcal na dzień
żeby rosnąć to trza umić;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Nowy xpand
Następny temat