Szacuny
383
Napisanych postów
37476
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
126440
...jakoś mi z tym mlekiem nie pasuje, chociażby dlatego że zawarta w nim dodatkowo laktoza ma w sumie niski indeks glikemiczny i zamiast poprawiać wchłanianie kretki może nawet je utrudniać- to coś jakby brać ją z fruktozą nie da nic a podstępnie może otłuszczać.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
67
Napisanych postów
10282
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
52628
Mleko spowalnia wchłanianie krety, lepiej z woda.ja nie rozpuszczam krety tylko biore na łyche 5g wsypuje do papy i popijam, szybko łatwo i perzyjemnie.
Szacuny
67
Napisanych postów
10282
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
52628
Jak na razie gitarka,jeszcze nie probowałem żadnego stacka wszystkie cykle na mono jechalem(był progres to ssie nie bawilem w wynalazki), ale jak troche hajsu wpadnie to se zapodam jakiegos na nastepny cykl.Własnie koncze moj 4 cykl i poszlo 5kg na sile(klata), żadna rewelka ale zawsze cos.
Szacuny
597
Napisanych postów
23111
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
106556
Mleko spowalnia wchłanianie krety nie prawda
mleko nie spowalnia.tłuszcz zawarty w mleku spowalnia wchłanianie kreatyny przeciez w mleku tez masz śladowe ilosci kreatyny mozna brac z mlekiem 0%
do autora
kup carbo
napewno bedzie ci latwiej wypic tą miksture
Szacuny
0
Napisanych postów
453
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4782
carbo albo olimp dextro juice swietny dodatek do kretki mozna pić ją razem z tym bo ma pomarańczowy smak a do tego jest bardzo tanie (1500g-29 zł)polecam i pozdrawiam