jestem po cyklu na eq plex i szamam teraz pct assist z CEL. tabletki strasznie smierdza. tak przeokrutnie ze nos urywa. data przyd do spoż jest ok. czy ten fetor to jest normalny ? niechcialbym zeby sie okazalo ze jem zepsuty specyfik.
...
Napisał(a)
przed chwila zalozylem nowy temat ale w ciagu kilku chwil zniknal. jesli jakis mod go wykasowal to chcialbym wiedziec za co zebym mogl poprawic bledy bo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. z gory dziekuje.
jestem po cyklu na eq plex i szamam teraz pct assist z CEL. tabletki strasznie smierdza. tak przeokrutnie ze nos urywa. data przyd do spoż jest ok. czy ten fetor to jest normalny ? niechcialbym zeby sie okazalo ze jem zepsuty specyfik.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
za chwile ten tez zniknie, nie pasuje Ci zapach to go nie wachaj, chemia wyobraz sobie ma to do siebie ze pachnie roznie,
nikt tu nie bedzie sobie zawracal glowy takimi pytaniami
nikt tu nie bedzie sobie zawracal glowy takimi pytaniami
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
acha, bo w tym dziale sa sami bardzo zajeci i powazni ludzie. nie pytalbym o takie sprawy jakbym kolego nie mial podstaw do tego. w skali od 1 do 10 gdzie 1 to brak zapachu a 10 to kupa pomieszana z wymiotami ten specyfik oceniam na 8. wiem ze rozne specyfiki chemiczne (mowie o odzywkach i ph) nie pachna za pieknie ale cala reszte oceniam na 4. temat ciezki do ogarniecia bo zapach jest sprawa subiektywną. bardzo prosze o niekasowanie tego tematu puki sie nie dowiem od kogos kto bral pct assist czy to jest normalne ze nawet 2tab na rece zasmrodzaja mi pokoj.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!