Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
133
po ostatnich rozmowach na temat koszulek ( a wlasciwie ich barku ) z grupowiczami pomyslalem ze jednak ktos poczuje sie do winy i przeczytam kilka sprostowan.
Skoro jednak admin ma to w d.... wiec ja rowniez dlatego uwazam to za wyludzenie i domagam sie natychmiastowego zwrotu przeslanych pieniedzy!!! wkoncu to polowa karnetu na silownie dlaczego mam dawac komus kto lekcewazy swoich klientow.
Malo tego nie stracil jednego klienta a o wiele wiecej - autorytet ( niktt z przyjaciol nie kupi nic i nigdy ) poniewaz kazdy kto kreci jakims interesem powinien sie liczyc z tym ze trafi na osobe opiniotworcza ktora wypowie sie na ten temat tu i tam. I od nowego zdania : oddawac kase...
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
133
ja nie pekam, tylko w takim ukladzie to moze moj syn za 10 lat ja otzyma... szkoda czasu, zycie stygnie ! nie chce wyslac to niech oddaje kase! nie interesuja mnie jego zbiorcze zestawienia skoro o nich nie raczy poinformowac.
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
133
nie mowcie ze tylko ja ją kupilem i dlatego to trwa tak dlugo...
czy ktos z was ma jakis pomysl ? to zadne pieniadze ale dla mnie to polowa karnetu na silownie mam to tak zostawic ?
Szacuny
12
Napisanych postów
2038
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
41638
moze po prostu napisz ile juz uplynelo od daty wplaty kasy..?
Cytaty miesiąca:
1."A co do spermy.. jakby się spuszczać raz na tydzień i pić własną spyre to szłaby po tym masa? -czy ktoś próbował?"
2."Mysle,ze tak! Sperma to bialko,a bialka nigdy za wiele.Znam jedna babe co robi laske z polykiem-jest duza i silna-moze to jest prawdziwa alternatywa dla koksow? "