SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

dziwne uczucie;/ pomocy

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1395

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 127 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4533
czesc mam takie pytanie :)cwicze juz 3 lata z przerwami od roku tak regularnie; )
wzrost 184 wiek 17lat
waga 90kg
i Nigdy tak fest nie cwiczylem brzucha tzn prawie wogule ;
Wyszukalem sobie jakies cwiczenia na brzuch zeby troche spadlo z macka bo troche urusl :D

I mam takie pytanie zaczelem robic brzuyszki i po 2 seryjce jak wstalem zaczelo jak by mi sie ruszac cos w brzuchu tzn takie jak by wypuklosci i po paru minutach ustalo i zaczelo mi sie przelewac w brzuchu takie dziwne odglosy:D:D i troche sie wystraszylem wiecie moze co to moze byc?> czy to normalne jak sie zaczyna robic brzuch?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
znalazlem na google obrazekjamy brzusznej i to jest takie uczucie jak by sie jelito cienkie poruszalo jak by puchlo z roznych stron;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
znalazlem na google obrazek jamy brzusznej i to jest takie uczucie jak by sie jelito cienkie poruszalo jak by puchlo z roznych stron;/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 317 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1000
ziomek normalna rzecz ja jak zrobiłem w 1 gimnazjum 100 brzuszków na raz to na nastepny dzien tak mnie brzuch bolał ze myslałem ze zwarjuje i te objawy co ty + ból a jak przeszło to juz takich komplikacji niebyło tylko pierwszym razem tak jest nieprzejmuj sie pozdro
...
Napisał(a)
Usunięty przez krzykacz za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 1078 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35056
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 34 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 311

To coś starsznie długie masz te jelita jak Ci się ruszały ;d

A co wcześniej zjadłeś i ile czasu odczekałeś po posiłku przed ćwiczeniami?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DIPROPHOS

Następny temat

Jak przebadać cały kręgosłup ?

WHEY premium