Witam wszystkich.Przejde moze od razu do rzeczy mam 25lat,177cm,66kgwagi staz trsningowy ok 3 lat z niewielkimi przerwami otoz stosowalem kilka diet typowo na mase wszystko odpowiedni przeliczone ulozone przez dietetyka sportowego itd+oczywiscie odzywki typu monohydrat gainery Bca lecz wszystko to na marne gdyz w ciagu 7 miesiecy przybralem 2 kg masy.Pozniej mialem cykl metki 2*100 tabsow(odpowiednia dieta byla)po pierwszej setce udalo mi sie zlapac ok 2 kg po kolejnej juz tylko ok 1-1,5 kg.I tu rodzi sie pytanie co robilem zle skoro diet mialem rozpisanych 3 rozne kazda stosowalem ok 1 roku i nic z tego nie przychodzilo meta tak samo nic nie dala wiec zastanawiam sie nad "deka" oczywiscie chodzi mi tylko o wybicie sie z waga pow 70-75kg wiec tu pytanie ile musze tego wziasc i jak dlugo brac zeby uzyskac przyrost w granicach ok 10 kg?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Swoje pytanie zadaj w tym dziale po wcześniejszej rejestracji - https://www.sfd.pl/Doping-f14.html
...
Napisał(a)
coś nie tak z twoją dieta jak nie możesz dobić do 70 kg tu bym dopioł sprawe a nie za dece się łapał
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."
doradca C/S ze wskazaniem na combat
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!