...
Napisał(a)
chlopaki mam pytanie jestem w 3 tygodni cykl uz deca zaczyna sie cos dziac lepei jsie cwiczy to i przyrosty zj ujakeis sa za tydizen teske dolaczam mam pytanko slyszalem ze fajki obnizaja poziom tescia wlasnegoczy jesli podczas cyklu zajram fajke odrazu mowi ze chodzi o male ilosci okolo z 2 fajurki na tydzien to czy mzoe m ito zaszkodzic poprostu czasmai mam ochote zapalic
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Fajki podwyższają poziom teścia u zdrowych niewytrenowanych osób.. jednak fajki i sport to jak dżem i musztarda (czyt. nie łączyć).
...
Napisał(a)
Jak nie palisz duzo to raczej tylko kondycja bedzie slabsza...aha na eca lepiej nie palic a czy na saa...

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Ku.rwa ja pier/ddolle 4 dzień nie palę masakra ale daje radę... Trzymajcie kciuki!!!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Uriel ja mialem 2 dni przerwy i nie dalem rady
E-Lite wez eca i zapal szluga...latwiej sie zakrztusic...ma to chyba jakies powiazania z oskrzelami a dokladnie z ich wiekszym rozszerzeniem w czasie brania eca...

E-Lite wez eca i zapal szluga...latwiej sie zakrztusic...ma to chyba jakies powiazania z oskrzelami a dokladnie z ich wiekszym rozszerzeniem w czasie brania eca...
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
.. no nie => nie ma to jak szlug i sztanga ... to lubie ... hłe hłe hłe ...
...
Napisał(a)
ja od 12 lat, młody wtedy byłem, teraz jestem stary, brzydki luj 

Moderator działu Prawo i Ekonomia
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!