Realizuję program treningowy ART pierwszy rok treningów (ten podwieszony). I mam się cudownie w 3,5 miesiąca waga spadła z 85 na 83 kg ale co najpiękniejsze poziom tkanki tłuszczowej spadł z 31,5% na 27,4%. Będzie około 5 może 6 kilogramów sadła mniej w miejscu czego wyrosło 3-4kg mięśni, czyli jest zaj**iście :D Pytanie brzmi czy dołożyć areoby? Nie znam się całkowicie na tym nie trenowałem nigdy na rowerku a posiadam takowy, czy ktoś podpowie coś o areobach na rowerze (mieszkam w miejscy utrudniającym bieganie). Warto nie warto a jeśli warto to jak je wykonywać. Z góry dzięki:D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rowerek do aerobów jest w porządku ale skoro idzie do przodu, tłuszcz leci, mięśnie się pojawiają to ja bym nie kombinował z aerobami. Jak redukcja się zatrzyma to można wtedy coś dodać albo obciąć z diety.
...
Napisał(a)
pierwszy miesiąc nic się nie działo to uciąłem z diety koło 200kcal i efekty się bardzo polepszyły. W sumie masz rację póki system działa to się go nie zmienia dzięki!:]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!