Moim największym problemem są czerwone rozstępy na plecach i w okolicach pach. W celu żeby dowiedzieć się więcej o tym jak je zmniejszyć pojechałem do dermatologa. Pani dermatolog poleciła mi krem Fissan (?) Stosowłem ten krem jednak nic on nie dał, miał niewygodną konsystencję i był bardzo tłusty i nie całkiem ładnie pachniał, jest to, po drugie, krem przeciw powstawaniu rozstępów (przeważnie ciążowych), ale lekarka powiedziała, że świetnie działa i sprawia, że stają się koloru skóry otaczającej. Zpytałem też o maści z mocznikiem, które są tu tak często chwalone i polecane, powiedziała, że jeszcze nigdy nie spotkała się żeby mocznika używać na rozstępy i odradziła mi go. Hmmmmm...
Mam pytanie do Was czy ten mocznik rzeczywiście pomaga i wogóle jak działa, co się dzieje z rozstępami po stosowaniu go. Może ktoś próbował tego i wie jaki skład dokładnie mi polecić. Z góry dzięki
Mam pytanie do Was czy ten mocznik rzeczywiście pomaga i wogóle jak działa, co się dzieje z rozstępami po stosowaniu go. Może ktoś próbował tego i wie jaki skład dokładnie mi polecić. Z góry dzięki