Witam..siedze od rana na rożnych forum i staram sie uzyskaj jakichkolwiek informacji na temat dolegliwości i przypadlosci niezytu nosa.Stad i moje pytanie i post na tym forum.Od kilku lat mam takową przypadlosc iż z reguly po przeziebieniu pozostaje mi katar ktory nie ustepuje bardzo dlugo jest to biala ...mleczna wydzielina czasami galaretowat z mala i niewielka iloscia zoltej z uczuciem zapchanego nosa i brakiem jaj wydalania...nie wystepuje przy tym bol glowy ani goraczka...podstawowe testy alergiczne nie wykazaly uczulenia .Dodam ze praca i zmiana cisnienia powoduje zatkanie uszu i lekkie zawroty glowy zwiazane mniemam z brakiem wyrownywania cisnienia...w poniedzialek mam umowioną kolejna wizyte u laryngologa ...moze ktos poradzic o co mam sie dokladnie spytac specjalisty...moze jakis wymaz ..moze jakies zabiegi (jonoforeza) moze cokolwiek byle ustala ta przypadlosc...pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!