"Cechą wielkich ludzi jest to, że stawiają innym o wiele mniejsze wymagania niż sobie."
...
Napisał(a)
Witam! mam problem otoż złożyłem zamówienie przez internet i według zapwewnień firmy paczka miala dojść w piątek-najpóźniej!!! ale do dnia dzisiejszego nie dotarła, nie dostaje odpowiedzi na maila, nie moge się dodzwonić, czy ktoś może mi pomóc, z góry dziękuje za odpowiedź
"Cechą wielkich ludzi jest to, że stawiają innym o wiele mniejsze wymagania niż sobie."
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no właśnie pisałem na maila do olimpu, a także do nich dzwoniłem, ale od3 dni nie ma odpowiedzi. A nie wiesz może jak mozna sie skontaktować z tą firmą?? albo czy jest jakiś inny sposób, bo zależy mi na czasie!!!!
...
Napisał(a)
Mialem taki sam przypadek i tez sie martwilem o moja paczke,ale w pon. ok. 12 juz ja rozpakowalem!
"I'll back"
"I'll back"
ANIMAL
...
Napisał(a)
a jak to jest, jak nikogo nie będzie w domu to zostawią jakies zawiadomienie, albo czy przyjadą jakoś później??
...
Napisał(a)
przyjda poozniej...
misOO
Dozorca w dziale O-L-I-M-P...'n'...portier in s0Ople
atleta'pl
misOO
Dozorca w dziale O-L-I-M-P...'n'...portier in s0Ople
atleta'pl
Pozdrawiam
misoo
Polecane artykuły