mam pare pytanek dotyczace witaminy B12, czego mozna sie po niej spodziewac i jak dlugo i jakie dawki jej sie bierze, gdzie najlepiej ja wstrzykiwac i czy lepiej brac podczas cykly czy w przerwie po miedzy? dzieki za wszystie odpowiedzi , beda sogi za pomoc
...
Napisał(a)
siema wszystkim
mam pare pytanek dotyczace witaminy B12, czego mozna sie po niej spodziewac i jak dlugo i jakie dawki jej sie bierze, gdzie najlepiej ja wstrzykiwac i czy lepiej brac podczas cykly czy w przerwie po miedzy? dzieki za wszystie odpowiedzi , beda sogi za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1. Żeby dawać sogi trzeba mieć abona
2. Po witaminie B12 nie spodziewaj sie niczego specjalnego- to tylko witamina (choć ja spoczątku "coś" czułem- pewnie placebo)
3. Zrób próbę, czy Twój organizm toleruje B12 Małą ilość wstrzyknij pod skóre i obserwój, jak przezyjesz to znaczy, że możesz brać, jak nie przezyjesz tzn, że Twój organizm nie toleruje B12
4. Ja brałem 1000 mg co 3 dni, polecam 1000 mg w tygodniu (na początek)
5. Iniekcje rób w pośladki, tylko uwarzaj, bo źle zrobiony zastrzyk 6.fajnie
boli
7. Lepiej brać w przerwach między cyklami (czyt. na spadki
)
8. Żeby dawać sogi trzeba mieć abona

2. Po witaminie B12 nie spodziewaj sie niczego specjalnego- to tylko witamina (choć ja spoczątku "coś" czułem- pewnie placebo)
3. Zrób próbę, czy Twój organizm toleruje B12 Małą ilość wstrzyknij pod skóre i obserwój, jak przezyjesz to znaczy, że możesz brać, jak nie przezyjesz tzn, że Twój organizm nie toleruje B12

4. Ja brałem 1000 mg co 3 dni, polecam 1000 mg w tygodniu (na początek)
5. Iniekcje rób w pośladki, tylko uwarzaj, bo źle zrobiony zastrzyk 6.fajnie

7. Lepiej brać w przerwach między cyklami (czyt. na spadki

8. Żeby dawać sogi trzeba mieć abona

Moje foto http://www.sfd.pl/temat175432/strona1/
Zapraszam do działu "Doping", spotkasz tam niesamowitych ludzi i przeżyjesz niezapomniane chwile
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!