Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TREN ACE------SAJDY

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2022

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1371 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35090
siema chlopaki, mam pytanko czy podczas bicia trenia moze wystapic podwyzszona temperatura, g=ogolnie czuje sie dobrze tylko cielsko mam rozgrzane jak na cleniu najgorzej łeb. szlyszalem ze pomaga w tym kwas acetylosalicylowy. bede wdzieczny za info
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 450 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4377
siema lece 4 tydz atoma , na poczatku tempa poszla w gore wydaje mi sie ze to reakcja orgaznizmu poprostu teraz tylko kaszel i to juz czasami , i baty jak u konia

Jay Cutler lifestyle

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1371 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35090
mial ktos jeszcze takie objawy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Moze byc, do tego potliwosc wieksza na pewno.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BadMad ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 10222 Wiek 2 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 44318

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
myslalem ogolnie ze cienki bedzie ten tren fenia, ale zmieniam zdanie , ogolnie czuje jak mnie wszystko rwie jak by sie naciagalo, ogolnie lece dawki 100 2ed, razem z cypem 600week
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Bolace sa injekcje ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no wlasnie nie, zero bolu, myslalem ze bedzie jakis ostry kaszel ,juz sobie przygotowalem do zabiegu butle wody w razie dusznosci
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Kaszel to sprawa indywidualna. Jednych dusi innych nie. Tak po trenie jak i po npp.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BadMad ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 10222 Wiek 2 lata Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 44318
400/300 week to nie jest mala dawka,a nawet dosc konkretna powiedzialbym.

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 450 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4377
a mnie boli i hooj

Jay Cutler lifestyle

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po 7 strzałach

Następny temat

wymieszanie razaka i apx ma jakies znaczenie ?

Spalanie
Polecane artykuły