Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
181
2. WAGA: 77
3. WZROST: 168
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka: nie wiem
-udo: nie wiem
-talia: 82
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko: ok 3g
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 4 cykle ostatni susta 500mg tygodniowo tren na koniec 50/75mg co dwa dni
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: dobra masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 2/3 miechy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): nie
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: nie robie maksow
-martwy ciąg:
-przysiad:
Szacuny
1465
Napisanych postów
10261
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
84499
Przeminęły z wiatrem.
Przyłóż się teraz do diety , aby osiągnać jakieś trwalsze przyrosty przedłuż cykl do pół roku kosztem dawek, zaopatrz się w cabaser i exe , hcg wbijaj co 6 tygodni, ważną sprawą też będzie właściwie przeprowadzony odblok i badania, wtedy napewno ,cykl przyniesie trwalsze rezultaty.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
181
1- 250mg enana z alchemi + 100tabl metki
2- 250mg enana z alchemi + 250mg deki z alchemi
3 500mg amnadrenu z 250mg deki z alchemi pro
4 500mg sustanonu z EP + tren z EP
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
181
Ciezko jest zrobic dobre wymiary jezeli jest sie kurduplem (168cm) wygladam dobrze ale chcialbym zrobic wiecej dobrej masy wiec proponujecie dluzszy cykl ale mniejsze dawki czyli co konkretnie? bo wydaje mi sie ze towar do ktorego mam dostep na bank ma zanizone stezenie wiec chyba 750mg susty i 500 deki to tak wyjdzie jakos po polowie pewnie
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
robmar6142
1- 250mg enana z alchemi + 100tabl metki
2- 250mg enana z alchemi + 250mg deki z alchemi
3 500mg amnadrenu z 250mg deki z alchemi pro
4 500mg sustanonu z EP + tren z EP
Nie tłumacz tego wzrostem, bo mam kumpla coś ~170cm a 50 w baniaku, +200 na płaskiej a jest młodszy ode mnie 29lat i wygląda po prostu dobrze.
Natomiast Ty kompletnie nie wykorzystałeś tego towaru. Koniec i kropka. Kolejne cykle niczego nie wniosą i nie jest to wina towaru tylko pozostałych aspektów na które składa się efekt końcowy. Takie jest moje zdanie.