Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Już mówiłem o tym po walce z Cichello. Dawid bardzo mi się podobał w tej walce, widać, że jest w formie. Na diamond boxing już nie zawalczy, ale powinni mu dać teraz kogoś lepszego, trudniejszego. Przydałby się jeszcze jeden Polak z pasem

Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
...
Napisał(a)
Z tego co czytałem i widziałem to wygląda na to że Cygan zmądrzał i dojrzał wygląda na to że wie czego chce. Jeżeli chłop jest niewinny i zostanie oczyszczony z brudów jakimi go oblepiono to niech mu się wiedzie jak najlepiej. Być może zawalczy o jakiś pas w LW może za rok? Czemu nie ja jestem jak najbardziej za, oby naszym bokserom dobrze się wiodło! A Dawid ma możliwości by daleko zajść...
"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!