Andrzej Kalisz - AKADEMIA YIQUAN http://www.yiquan.pl
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jaki ten grappling jednak podobny. Świetny filmik. Tak mi się wydaje że gdyby usportowić nieco te style azjatyckie powstałby z tego mix combatu z MMA, niezła konkurencja dla zachodnich sztuk walki. Usiąść, zjednoczyć, zmodernizować. I nie trzeba będzie na osobnych zajęciach uczyć się Kravki i brudnych sztuczek, a na innych ,,sportowego i gentelmańskiego" boksu czy tam kicka. Pomarzyć dobra rzecz
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
@Gats 2 - pewne kroki w takim kierunku są powolutku czynione w grupach "wracających do korzeni" poszczególnych SW, chyba najlepiej jest to widoczne na przykładzie karate i interpretacji starych kata. Na polskim podwórku fajną serię na ten temat zrobił Damian Laszuk - Sekrety Karate (na yt łatwo znaleźć :D ) mocno polecam bo chociaż nie jestem karateką to naprawdę seria mnie zainteresowała.
Z nauk mistrza: "[...]twarz jest bardziej miękka od ściany[...]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
trening z własną masą ciała w boksie
Następny temat