Szacuny
1
Napisanych postów
76
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
999
Witam.Mam taki problem odnośnie kości pomiędzy nadgarstkiem a łokciem czyli bodajże łokciowa lub promieniowa...jak się nie mylę.(jak coś zle powiem proszę poprawić).
Więc to był by wstęp...wiadomo o jaką kość chodzi a teraz sedno...nie wiem czemu ale gdy ostatnio robiłem tzw. modlitewnik to strasznie zaczeła bolec mnie owa kość...gdy odkładałem ciężar jeszcze bardziej ból się nasilił...wiec postanowiłem wczoraj że robiąc biceps będę robił mniejszym ciężarem i tak też zrobiłem...lecz to nic nie dało ból może i był mniejszy ale także był...dziś robiąc barki i czując ból w owym miejscu aż mi się odechciewało ćwiczyć...jak by ktoś był tak miły i powiedział co to może być i jak się tego bólu pozbyć??może to przetrenowanie??
Szacuny
1
Napisanych postów
76
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
999
znaczy wiesz coo mozliwe ze masz racje ze to nie kosc tylko miesien,jakies sciegno...ale noo pewny nie jestem...pamientam jak zaczynalem przygode ze silka wies zna poczatku to mialem cos takiego...ale przeszlo.i ostatnio wlasnie wrucilo ii najbardziej to dokuczajace jest przy tak jak mowie modlitewniku...nie wiem zastanawialem sie jeszcze ze moze to chodzi o to ze np nie trenuje jako tako przedramienia...ale noo nie wiem sam...co radzisz??pzdr
Szacuny
1
Napisanych postów
76
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
999
no właśnie tak mniej więcej po środku...i chciałem jeszcze dodać ze nie odczuwam bólu w obu rękach tylko lewej...nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale mówię;].wiec jak myślisz co to może być??
Szacuny
20
Napisanych postów
978
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15649
nie dotyczy to raczej sciegien, prawdopodobnie drobne uszkodzenie/naciagniecie miesni w obrebie przedramienia. Nalezy unikac przez jakis czas przeciazania, mozna uzywac masci p/zapalne oklady z lodem itp
Gdy przychodzi pacjent z dusznosciami i kaszlem widze limfangioleiomiomatoze, a nie zapalenie płuc...