Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64
witam wszystkich juz zakładałem podobny temat przepraszam ze robie to jeszcze raz ale jestem załamanyotóż pisałem ze mam dziwną kontuzję obu stawów kolanowych w których czuje strasze osłabienie, niema zadnego bólu tylko uczucie osłabienia dokładnie w okolicach klana najgorsze jest to ze od miesiąca i 3 tygodni wogóle nietrenuje i niema prawie zadnej poprawyniewiem co ja mam robic czekac jeszcze aż przejdzie czy co...może jakies dobre odżywki?prosze o jedną DOBRĄ rade która mi pomoże tylko prosze o poważne potraktowanie tego temetu..........
Zmieniony przez - Knap9 w dniu 2008-04-20 09:26:02
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64
krzykacz - a objawy stanu zapalnego na stawach jakie są, z tego co czytałem to ból a mnie on zupełnie nietowarzyszy????i czy ten stan zapalny sam nieprzejdzie i jak się to leczy???a ta kontuzja etc to co to jest?
Zmieniony przez - Knap9 w dniu 2008-04-20 10:25:27
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64
dokładniej to stawy są strasznie zmęczone np. jak robie przysiad to odczówam w kolanach taką słabośc jak by moje nogi niemogły uniesc ciała tylko w stawach niewiem co to kiedys baaardzo duzo biegałem i grałem w piłke teraz też bym chciał ale przez tą kontuzje gram gorzej i wolniej biegam niewiem juz co robić....
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9
Czy trenujesz piłke nozną jak tak to niechce cie straszyc ale do mnie do szkoły chodził chłopak który trenował piłke nożna i mikał to samo co ty i to był nowotwur kości
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
64
nieprzesadzaj juz z tym nowotworem. czuje się swietnie na klate na siłowni moge brac ile wlezie chodzi tylko o stawy kolanowe myśle ze to przez ogromne treningi jakie miałem i teraz sie tak porobiło