...
Napisał(a)
od mnie tyle... po raz kolejny 500mg minimum na tydzień, ciągnij tak długo jak Cie stać
inaczej nie będziesz zadowolony i tylko zły, że zmarnowałeś pieniądze ;]

...
Napisał(a)
ciągnij tak długo jak Ci bedzie stać

a tak wogule to po co ci takie wynalazki ?
Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2009-06-28 15:27:22

a tak wogule to po co ci takie wynalazki ?
Zmieniony przez - MICOOOLAI w dniu 2009-06-28 15:27:22
...
Napisał(a)
I jak Panowie, warta cos ta primka z Atoma? niestety nie mam dostepu do legit a z Turcji, a do tego mam (na 100% - dill mi ampy pokazywal). W sumie idealnie mi ta primka pasuje na koniec cyklu ale jezeli trzeba bic grama tego na tydzien zeby poczuc to nie dam rady finansowo tego ogarnac:) jaka dawke uwazacie za rozsadna zeby klepala i pomagala w zejsciu z mocniejszych srodkow na koncu cyklu?
...
Napisał(a)
200mg da rade, duzo osob na forum przesadza z dawka primy, wiem jak oryginalny turek dzialal na mojch znajomych

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
...
Napisał(a)
hmm 200mg/week? to by bylo swietnie, liczylem sie z koniecznoscia bicia 500-600mg - to byla wlasciwie maksymalna granica powyzej ktorej juz nie bylbym sklonny wydac wiecej pieniedzy na ta primke. Podkreslam ze chodzi mi glownie o lagodne zejscie z innych srodkow i primka mialaby towarzyszyc taperowanemu propowi i winku i masterowi, nie oczekuje po niej przyrostow a jedynie zachamowania spadkow i lagodnego rpzejscia w odblok, czyli jak rozumiem dawka 500mg/week spokojnie powinna zapewnić mi te cele?
...
Napisał(a)
500mg napewno,tak jak pisalem nawet mniejsza da rade
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!