Tez ladnie sie zapowiada
Vanderlei Silva vs. Quinton 'Rampage' Jackson - kolejna wygrana Silvy, byc moze juz nie tak miazdzaca, ale jednak..
Josh Barnett vs. Suren Balachinsky - ciekaw jestem co pokaze ten spec od Sambo w starciu z Barnettem.. to moze byc ciekawa walka jesli Suren nie da sie zdominowac Josh'owi..
Mark Hunt vs. Igor Vovchanchyn or Mark Coleman - jak dla mnie bez sensu walka.. jesli trafi mu sie Coleman to bedzie szybkie
sprowadzenie do parteru, a tam Hunt juz dostanie rzeski w***..

Igor, mimo, ze lubi stojke to chyba tez bedzie probowal rozwiazac sprawe na glebie.
Stefan Leko vs. TBA (possibly Hirotaka Yokoi) - jak wyzej.. Yokoi przez submission
Mirko 'Cro Cop' Filipovic vs. TBA (possibly Kevin Randleman) - jak dla mnie KO Randlemana to byl fart, choc ladnie to wygladalo. Tym razem Cro Cop bedzie juz inaczej nastawiony psychicznie i na pewno lepiej przygotowany do zatrzymywania obalen Randleman oraz walki na glebie.. Fajnie byloby gdyby odplacil sie Kevinowi KO

Ciekawe jednak, czy do tej walki dojdzie, bo jakos Randlemanowi do niej nie spieszno..
Heath Herring vs. TBA (possibly Roman Zentsov or Kevin Randleman) - Ktokolwiek bedzie przeciwnikiem Heath'a to powinna byc ciekawa walka.. jestem ciekaw jak Randleman sprawdzi sie w starciu z Texas Crazy Horse'm

Po tej walce przekonamy sie w jakiej naprawde jest formie.. Zentsov do tej pory nie walczyl z nikim "znanym", ale od pewnego czasu juz trenuje z Fedorem w teamie Red Devil, takze na pewno z dnia na dzien jest coraz lepszy... jego mozliwosci nie znam, ale chcialbym poznac.
Dan Henderson vs. Kazuhiro Nakamura* - wolalbym zeby jednak powalczyl z Bustamante, a warunkiem tej walki jest zwyciestwo Murilo w walce z Nakamura, takze mysle, ze to bedzie dla niego dobra motywacja (Dan jako kolejny przeciwnik

)