Kiedyś jak zaczynałem moją przygodę z siłownią wpadł mi w ręce bardzo dobry produkt hi teca High Energy.Ćwiczyło się po nim za***iście dobrze no i efekty były bardzo zadowalające. Zdaje mi się że Hi tec nie robi już tego produktu ale za to znalazłem HiTec Hi-Tech Amino 5700 o bogatszym składzie zaś ten podstawowy jest taki sam jak w high energy. Mam w związku z tym pytanie czy jest mozliwe że jest to wzbogacone high energy?? Czy ktoś się może orientuje czy działanie tego jest zbliżone do starego dobrego high energy??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
nie wiem dasiu z czego się tak cieszysz?? Twoje ironiczne podejście wynika stąd że pewnie nie brałeś nigdy high energy a był to moim zdaniem jeden z lepszych suplementów aminokwasowych mający bardzo wymierne przełożenie na efektywność treningu. Stąd moje pytanie gdyż jem teraz jabłczan i chciałbym dodać do tego jakieś aminki żeby ograniczyć katabolizm i zwiększyć anaboliczne działanie kreatyny. Jeśli ktoś wie coś na temat tego produktu Hi teca albo jemu podobnych to będę wdzięczny za merytoryczne odpowiedzi.
Zmieniony przez - dusty81 w dniu 2007-06-23 13:40:08
Zmieniony przez - dusty81 w dniu 2007-06-23 13:40:08
...
Napisał(a)
taa Dasiu dużo piszesz na forum nie zawsze mądrze
z Hi-teca polecam Amino Anabol Proffesional i Tribulusa, innych rzeczy nie brałem, Amino Anabol brany przed treningiem dawał mi spory power na treningu, po za aminkami zawiera w składzie sporo dodatków

z Hi-teca polecam Amino Anabol Proffesional i Tribulusa, innych rzeczy nie brałem, Amino Anabol brany przed treningiem dawał mi spory power na treningu, po za aminkami zawiera w składzie sporo dodatków
...
Napisał(a)
bez przesady.. jakos nie wierze zeby aminokwasy mogly tak wplywac na trening :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!