Witam.Mam straszny problem :/ Chodzę na siłownię od 5 miesięcy wszystko było w porządku , wziąłem około 90 kapsułek HMBolon olipmu , Aminokwasów około 100 tabletek oraz jakieś 3kg gainera Whey Mass Builder.W ostatnim czasie zobaczyłem że mój penis nie jest sztywny.Stoi ale krótką chwilę a jak stoi to jest "flakowaty" :( Mam dopiero 17 lat i taki problem :/ Czytałem na internecie że to może być z przemęczenia ale zawsze tak trenowałem i było ok a ostatnio nie jest :/ A więc odpowiedzcie mi : Co zrobić aby wrócić do formy że tak to określę oraz czy może to być spowodowane braniem odżywek.Z góry dziękuję za pomoc :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Popracuj nad psychiką bo nie dobrze, że w tak młodym wieku słaby jesteś.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Dziwna sprawa, najpierw zastanów się nad sobą czy nie wkręcasz sobie problemów ,których niema. Jeżeli nie zmień dziewczyne może:) ,a jak chcesz mieć pewność czy wszystko z Tobą ok to porób badania. Zacznij od ogólnego on pokieruje Cię co dalej :).
Miarą wartości człowieka jest to, co robi z daną mu mocą.
Platon
...
Napisał(a)
Steryd ja nie mam dziewczyny.Znaczy zakochałem się w jednej i się z nią motam ale jeszcze razem nie jesteśmy.Czyli mam iść do lekarza jakiego ? I co mam mu powiedzieć ??
...
Napisał(a)
zacznij od lekarza ogólnego i powiedz mu co Ci dolega. Najprawdopodobnie skieruje Cię na jakies badania hormonalne, albo jeszcze wcześniej do endokrynologa.
Miarą wartości człowieka jest to, co robi z daną mu mocą.
Platon
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!