...
Napisał(a)
Witam mam 33 lata trenuje od 6 lat w zeszlym roku wpadlem na pomysl zeby przejsc na TRT I zacząłem bic tescia enan jelfy 100mg e5d po miesiacu stosowania wszystko pięknie I nabawilem sie Covida objawy smieszne bo gorzej grype przechodzilem ale pod koniec zaczęła boleć mnie zyla w nodze wiec pojechalem do szpitala gdzie stwierdzono zakrzep na szczescie w zyle zewnętrznej nie podlaczonej do zadnego z organów (nie jestem szczepiony) pani doktor Irlandka bo tutaj mieszkam stwierdzila ze nie moge pozostac na TRT I przepisala xarelto na rozrzedzenie krwi probowalem odstawić ale wpadle w depresje I zostałem na TRT mija juz 5 tydzien zyla sie poprawia za tydzien mam skan I teraz pytanie chlopaki czy uwazacie ze tak niskie dawki testosteronu maja wplyw na krew? Trenuje dziennie rano boks 45min na worku i po pracy silka tez dziennie na planie push and pull sobota off pije okolo 4 litry wody dziennie dieta dopieta na 100 prosze o pomoc chlopaki jak wy to widzicie pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moze taka dawka miec wplyw tez na gestosc a co za tym idzie to wieksza krzepliwosc.Jestem obecnie na 100mg e7d od pol roku i wywalily mi czerwone krwinki,hemoglobine i hematokryt ponad norme.Zelazo ubite,kardio po kazdym treningu i dupa.
Zmieniony przez - Jaco1977 w dniu 2022-02-23 00:37:29
Zmieniony przez - Jaco1977 w dniu 2022-02-23 00:37:29
...
Napisał(a)
Nie dobrze szefie bo tesc pomogl mi życie poukładać od dwoch miesiecy udalo mi sie zielone rzucić I jestem duzo szczęśliwszym człowiekiem...co proponujesz? Zejsc z bomby wyleczyc i spróbować jeszcze raz? Boje się trochę estrogenu ktory jest podobno jeszcze gorszy dla zakrzepów niz tesc I ktory zapewnie podskoczy przy odstawirniu tescia pozdro
...
Napisał(a)
Dostałeś częstego powikłania po covidzie zagęszczenia krwi czyli podwyższonych dimerów,
https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-w-polsce,ozdrowiency-po-covid-19-powinni-przebadac-poziom-d-dimerow-w-organizmie,artykul,29895732.html
Jak unormujesz sytuację z krwią to możesz wrócić na TRT,
Nie jestem lekarzem i nie wiem czy w trakcie leczenia możesz brać teścia.
Zmieniony przez - frankie w dniu 2022-02-23 17:42:43
https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-w-polsce,ozdrowiency-po-covid-19-powinni-przebadac-poziom-d-dimerow-w-organizmie,artykul,29895732.html
Jak unormujesz sytuację z krwią to możesz wrócić na TRT,
Nie jestem lekarzem i nie wiem czy w trakcie leczenia możesz brać teścia.
Zmieniony przez - frankie w dniu 2022-02-23 17:42:43
...
Napisał(a)
Dzieki za linka lekarze tez twierdzili ze to przez covida zasranego... ciezko bedzie teraz tescia odstawić he
...
Napisał(a)
Najpierw badania lf,fsh,estro,test i prolaktyna.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Polecane artykuły