Witam. Obgryzałem paznokcie przez dłuuuugi czas i moje płytki paznokci są krótkie. Czy istnieje jakiś sposób, by zwiększyć ich długość?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przecież płytka paznokcia sama rośnie ;/ ewentualnie wytnij skórki wtedy będzie optycznie dłuższa jeśli o to chodzi i kup sobie odżywkę do paznokci
możesz wygrać wiele bitew, ale wojnę przegrasz
...
Napisał(a)
Nie chodzi mi o tą białą tkankę. Nie wiem jak to sie dokladnie nazywa i jak to zinterpretowac.
...
Napisał(a)
dobrze mowisz, chodzi o plytke paznokcia.
nie wiem czy jest na to jakas rada, ale na pewno jesli przestales obgryzac to moze z czasem sie ona powiekszy, chociaz nie wiem
. przejdz sie do jakiegos salonu gdzie sa babki co sie znaja?;)
nie wiem czy jest na to jakas rada, ale na pewno jesli przestales obgryzac to moze z czasem sie ona powiekszy, chociaz nie wiem
. przejdz sie do jakiegos salonu gdzie sa babki co sie znaja?;)
...
Napisał(a)
hmm, może ktoś wyjaśnić w jaki sposób ma się powiększyć? W sensie na boki i żeby zakrywała większa część opuszka?
...
Napisał(a)
1) nie obgryzaj
2) delikatnie czyść
troche potrwa niż będzie ona taka jaka ma być. ale spokojnie.
używaj odzywek wzmacniających. po jakims czasie się zregeneruje i wróci wszystko do normy
2) delikatnie czyść
troche potrwa niż będzie ona taka jaka ma być. ale spokojnie.
używaj odzywek wzmacniających. po jakims czasie się zregeneruje i wróci wszystko do normy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!