Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kup sobie jakiegos hardtaila z troche mniejsza rama :)
mozna na tym dosc wygodnie jezdzic naj wyciagniesz siodelko a jak opuscisz to sobie fajnie poskaczesz :)
ja kupilem sobie tak rame i jestem bardzo zadowolony, teraz praktycznie i tak caly czas mam siodlo opuszczone bo jezdze wiecej po miescie :)
Szacuny
4
Napisanych postów
4473
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
18798
Nalepsze do skakania sa dualowki z twardych ram . Moze i ciezkie jak cholera ale i wytrzymale bardzo . Ja czasami sie zamieniam z typkiem jak jezdzimy (koles ma da boma ramke i dirt jumpera III) i ja przy swoich 86 kg jeszcze pare tyg temu skakalem z 2 m schodow na asfalt bez najmniejszych problemow . Tylko kurde kolana pozniej bola starsznie .
Rame ma jakas mala ...... nie chce sklamac ale cos kolo 16 .
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
i tu znowu nasz doradca od sportow extremalnych wykazuje sie bogata wiedząna temat rowerów :) , gosciu smiac mi sie z ciebie chce !!!!!!!
jestes pozerem , ktory napewno ma kask , całą zbroje i super drogi rower , ale niestety nie potrafisz wskoczyc na krawężnik .
To ja ci gosciu powiem ze zlozylem sobie rower na ramie z mielca , widelcu RST DELTA za bagatela niecałe 500 zł i skacze bunny hopa 76 cm.
Cały rower kosztował mnie moze 1100 zł!!!! , wiec tu nie gadaj ze ceny PRAWDZIWYCH rowerow do skakania zaczynaja sie od 3000 , czy jakos tak (nie pamietam ile ty tam napisales). Jestes poprostu POZEREM i masz napewno bardzo ładny , zadbany i drogi rowerek !!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
a dzięki !!!! powiem ci ze zabawa jest super , bo nie musze srać po gaciach po kazdym skoku i sprawdzac czy moja rama za 1500 zł juz pękła czy jeszcze nie !!
Szacuny
19
Napisanych postów
559
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5271
tylko że ja na swoją patrze jaj minie rok a ty już uważaj po jednym dniu w ogóle to pokaż jakies fotki jak skaczesz to pogadamy, widziałeś kogoś kto śmiga w pucharze polski na mielcu???????aaaaaaaaaaahahahahahhaa załosny jesteś
Jeśli moja wypowiedź w jakiś sposób tobie pomogła wynagrodź mnie SOGiem :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
no taa , bo jak ma pękać jak leży w domu , ewentualnie czasami do sklepu podskoczysz makaron i mleko kupisz. Bo generalnie jest taka zasada , ze nie jest ważne na czym jezdzisz a ważne jest jak jeżdzisz i strasznie mnie bawią ludzie np. stare miasto( warszawa ) , którzy stoją tam zestrojeni we wszelkiego rodzaju ochraniacze itd. No fakt , stoją takąekipą, ładnie wyglądająi dość groznie , ale na tym sie konczy !!! , są oczywiście wyjątki (nieliczne). a jesli chodzi o FOTKI , to jakos mi kurde nigdy nie zalezalo na tym zeby sobie robić zdjęcia na rowerze , jakoś mnie to nie podnieca , rozumiem , ze ciebie to strasznie jara , pewnie masz teraz na tapecie 20 swoich zdjęć !! aaa , no zapomnialem dodac , ze jesteś gościu żałosny !!!!
Szacuny
7
Napisanych postów
8031
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28851
wow koles wyluzuj, w pucharze polski na tym rowerze nie wyjedziesz, ale fakt ze mozna na tym skakac to prawda, tylko nie wiadomo ile Ci ta rama wytrzyma, tez cos o tym wiem bo sam mam rower za 1.300 zl, i poki co robilem dropy z 1metra i nie nazekam, ale gorzej jak kiedys rama ***nie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
pęknie to se kupie nową , na zamowienie za 400 zł zrobią mi taki kąt głowki ramy jaki bede chcial i tyle wspawek ile bede chcial , a jezeli ktos jezdzi naprawde na rowerze , to nie ma znaczenia czy to jest cannondale , czy kona to i tak kazdy material ma swoja zywotność i w pewnym momencie przychodzi tzw. zmęczenie materiału.
a za taką jedną rame moongose to ja se kupie trzy mielczyki !!