Po pierwsze to jak zmierzyles te 76 cm ? z miarka przeszkode mierzyles ?
Po drugie nie jezdze ani na dualowych ani na streetowych rowerkach i bunnyhop mi potrzebny jest tylko na korzenie i na schody zeby poleciec jak najdalej .
Po trzecie skad ci przyszedl do glowy ten bunnyhop bo nie moge zrozumiec , chyba o nim nie wpominalem .
Po czwarte rama z mielca -
Po piate jakbys mial kase to tez bys inwestowal w drogie rowerki , jak ja bym mial to bym nie jezdzil na tym tylko kupilbym sobie po kilka rowerow do DH , FR dualu i streetu i jeszcze jakies masakratory typu "bender" i juz . Takie zachowanie to tylko zazdrosc , a pozer to nie taki co ma kase i uczy sie jezdzic (w sumie to nawet mistrzowie sie uczą)ajazda jest dla niego sposobem na zycie , tylko taki kto rowerem do DH jezdzi po bulki do sklepu i buja sie nim po miescie tylko po to zeby go pokazac , przedtem odpowiednio go nawoskujac i wypolerujac .
A tak wogle to mylisz pojecia bo taki co ma duzo kasy i wydaja ja zeby miec naklejke "cannondale" to snob a nie pozer . Tyle ze tu jest drobna roznica , ja to kupuje dla watrosci uzytkowych , bo kto np bedzie widzial z daleka czy mam na przerzutce napisane xtr czy xt albo nawet sis ?
Sam nie wiesz co mowisz .

Doradca w dziale Sporty Extremalne
https://www.sfd.pl/forum.asp?forum_id=134&forum_title=Sporty Extremalne - Dział mafii Xtreme Sports
"Przez życie pedałuj , rob co chcesz , myśl , niczego nie żałuj"
Twoje czyny i to kim jestes , krzyczą tak głośno , że nawet nie słyszę co mówisz"