Mam duży problem z podskórnymi krostkami! Mam ich dziesiątki na policzkach i na brodzie ,mam też trądzik. Leczę się u dermatologa ale nie pomaga! Chciałbym abyście poradzili mi jakiś skuteczny i wypróbowany preparat na te krostki pod skórą bo mam tego dziesiatki i to wygląda okropnie. Bardzo bym prosił abyście nie odsyłali mnie do archiwum bo tam to nieiem który wybrać.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
humavit ze skrzypem.. na poczatku oczyszcza ci cere, wyskakuje kupa syfow, ale potem mija
.. wyproboj tesh rozne delikatne peeling (nezematyczne) i maseczki:) albo oczyszczajace albo oglnie peel-off:) na mnie przynajmniej dzialaja:D zmien takze diete, wylacz z niej ostre przyprawy (typu chilii) i potrawy, slodycze (jesli jest nadmiar).. i hmm.. czasem pomagaja hormony (np Diane 35 chociaz to tak naprawde swinstwo jak nie wiem co) ale z tym sie nie spiesz... probowalas antybiotykow 

::+::+::+::
moje zycie w mangowej wersji www.shy4.deviantart.com
...
Napisał(a)
Niee niw wyszedłbym z domu gdyby mi one na wierzch wyszły> Miąłe kiedyś Tetracyklinę i nic więcej z antyb...
...
Napisał(a)
Proponuje udać się do kosmetyczni. Bardzo dużo chłopaków tak robi.
Ostatnio za całe wyczyszczenie twarzy zapłaciłem ok 50 zł.
Później co najmiej przez 3 miesiące będziesz miał problem z głowy z czarnymi krostkami. Po takim zabiegu proponuje używać antybakteryjnego żelu do mycia twarzy.
Później problem minie i wystarczy już Tobie wizyta u kosmetyczni raz na rok
Ostatnio za całe wyczyszczenie twarzy zapłaciłem ok 50 zł.
Później co najmiej przez 3 miesiące będziesz miał problem z głowy z czarnymi krostkami. Po takim zabiegu proponuje używać antybakteryjnego żelu do mycia twarzy.
Później problem minie i wystarczy już Tobie wizyta u kosmetyczni raz na rok

...
Napisał(a)
Próbowałem kosmetyczki byłem już kilka razy i one są tak głęboko że ona ich usunąć nie może. Nic mi to nie daje niestety! A może ktoś jakiś preparat dobry zna albo peeling enzymatyczny(nazwa,firma,cena)
...
Napisał(a)
peeling enzematyczny dr iwony eris.. koszt ok 12 zl :) i wg mnie dobry
inne?? z ogorkowej serii ziaji
ok6-7zl
a moze najlepiej pojsc do jakies dobrej apteki lub drogerii i sie wprost zapytac jakie polecaja
?? takie rady nic nie kosztuja 

moje zycie w mangowej wersji www.shy4.deviantart.com
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!