Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
731
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13343
Panowie to wszyscy teraz przezucamy sie na oxandrol
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]SFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUB[img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
Sterydy to ciemna strona mocy:łatwa,szybka,prosta
Żyć z Bogiem,umierać z honorem
Miłość to cierpienie
Cierpienie jest matką sukcesu i szczęścia
SFD FIGHT CLUB Sterydy to ciemna strona mocy:łatwa,szybka,prosta
Miłość to cierpienie
Cierpienie jest matką sukcesu i szczęścia.Nigdy nie zniszczycie prawdy.
Czy to imp. doc. to nie import docelowy ? :)
Chyba że oferta na tej stronie jest nieaktualna (ale znaczy to także że cena również)
Poza tym próbowałem dostać Oxandrolone we wrześniu i niestety :(
Szacuny
2
Napisanych postów
731
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
13343
oczywiscie że na recepte.
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]SFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUB[img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
Sterydy to ciemna strona mocy:łatwa,szybka,prosta
Miłość to cierpienie
Cierpienie jest matką sukcesu i szczęścia
SFD FIGHT CLUB Sterydy to ciemna strona mocy:łatwa,szybka,prosta
Miłość to cierpienie
Cierpienie jest matką sukcesu i szczęścia.Nigdy nie zniszczycie prawdy.
Szacuny
5
Napisanych postów
391
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2301
Kurde musze sie dowiedziec bym se zjadl ze 400 tabsow :) a po co mam przeplacac :P Znam takiego jednego aptekaza co mnie lubi bo duzo u niego kupuje sprzedaje mi antybiotyki i inne bez recepty to moze i oxy by zalatwil. Dam znac jak bede juz wiedzial :) Pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
391
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2301
No niestety chlopaki tak jak ktos wyzej napisal tylko import docelowy a to juz wymaga recepty od specjalisty :P Tak ze informacje niestety pomimo ze wspaniale niestety nieprawdziwe. Pozdrawiam i ze smutkiem rozmyslam z kąd recepte wytrzasnąć :)
Szacuny
29
Napisanych postów
3448
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
57050
Mnie zastanawia tylko jedno - dlaczego wszyscy napalaja sie tak na ten Oxandrolon ? W czym jest on lepszy od - przykladowo - starego poczciwego tescia ? Czy naprawde Wasze treningi sa na takim stopniu zaawansowania, ze nie ma juz srodkow ktore sa w stanie wspomoc Wasz wysilek ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ANAVAR Oxandrolane 2.5 mg 100 tabs $ 65
to oferta pewnej medycznej firmy (hiszpanskiej) platne przy odbiorze lub karta
nawet dolaczaja, do paczki spis "twoich dolegliwosci", ktore sam okreslasz podczas rejestracji- zeby nie bylo problemow na granicy...
strone moge podac jak ktos chce
ps sa tam rozne towary bez recepty, np antybiotyki itp
nie wiem jak brzmi hiszpanskie prawo , ale wydaje sie byc dosc liberalne