...
Napisał(a)
apetyt to moze byc to czym mozna rozroznic. choc i na to sa sposoby zeby zrobic niby oxe, mozna dac wino + efka i juz dzialanie i objawy moge byc zblizone do oxy.
...
Napisał(a)
blokada apetytu to nie wykładnik,mnie każdy oral "zapycha" matka,antek,vino bez różnicy 2-3 tyg i po apetycie.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Mi apetyt spadł ale nie ma tragedii, myślę że to przez kreatyny która zwiększa apetyt. Te 2-3kg mięcha to jest mało bo bez oxy na samej kreatynie zazwyczaj tyłem około 10kg w 6tyg. Mogę śmiało polecić oxe eap mnie robi aż miło.
...
Napisał(a)
na samej krecie 10kg? e no to widac ja juz przejedzony jestem tym wszystkim bo u mnie na cyklu mono + staki idzie max 2kg (pewnie sama woda) a sily to nieraz nawet nie zauwaze ze cos poszlo. dlatego ja krete biore juz tylko na pct na spadki
Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2009-11-25 11:59:52
Zmieniony przez - tomczers17 w dniu 2009-11-25 11:59:52
...
Napisał(a)
Tyle że ja rygorystycznie trzymam dietę. Wcześniej typowo masówkę, teraz raczej na suchą mase.
...
Napisał(a)
witam mam do wyboru anavar firmy Hubei Huangshi a takze PHOENIX Labs (środki doustne):
- OXA-BOL (oxandrolone); 10mg/tab
cenowo wychodza podobnie, wiec o wybrc jak myslicie?
- OXA-BOL (oxandrolone); 10mg/tab
cenowo wychodza podobnie, wiec o wybrc jak myslicie?
...
Napisał(a)
brałbym phoenixa
p.s. nie musisz zaznaczać, że doustne, iniekcji nie ma z tego
p.s. nie musisz zaznaczać, że doustne, iniekcji nie ma z tego
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!