okolo 1 lipaca mialem zlamanie trzonu kosci promieniowej prawej z przemieszczeniem i uszkodzeniem stawu promieniowo lokciowego dalszego z podwichnieciem glowy kosci lokciowej 2 tygodnie lezalem w szpitalu poczym dostalem gips na 7 tygodni po 7tygodniach bylem na kontroli i nie zroslo sie zabardzo zalozyli mi longete (polgips) na kolejny miesiac 28 wrzesnia ide na nastepna kontrol
i teraz moje pytanie czy wskazane bedzie w moim przypadku stsowanie tego preparatu (jakie dawki)oraz w jaki jeszcze mozliwy sposob pomoc biologi aby jak najszybciej sie wyleczyc dodam jeszcze ze na ostatniej kontroli lekarz przepisal mi OSTEOGENON zjadlem jedno opakowanie i wiecej mi nie chce przepisac mowi ze nie ma takiej potrzeby
za odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam
Zmieniony przez - ilna w dniu 2007-09-10 17:17:58
i teraz moje pytanie czy wskazane bedzie w moim przypadku stsowanie tego preparatu (jakie dawki)oraz w jaki jeszcze mozliwy sposob pomoc biologi aby jak najszybciej sie wyleczyc dodam jeszcze ze na ostatniej kontroli lekarz przepisal mi OSTEOGENON zjadlem jedno opakowanie i wiecej mi nie chce przepisac mowi ze nie ma takiej potrzeby
za odpowiedz z gory dziekuje i pozdrawiam
Zmieniony przez - ilna w dniu 2007-09-10 17:17:58
"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."