Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
12
Napisanych postów
3707
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
35513
Witam! Robie porzadki w kompie i tego zdjecia chyba nie bylo na forum - rosyjska deczka z Farmadonu 10ml 100mg/ml. Podobnie wyglada tez testa propionat - tez 100mg/ml.
Szacuny
12
Napisanych postów
3707
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
35513
tomek5510l - powiedz kto jest wiarygodny - jakas strona na****owym serwerze pisana przez amatora koksikow chcacego wykonac misje ocalenia zdrowia malolatom czy ludzie ktorzy chwala Farmadon. Bardzo latwo jest cos sfotografowac, napisac ze do bani i zamknac temat.Widac po zdjeciach Deki Organonu jakim jest prfesjonalista - najlepiej niech odpusci temat HTMLa i koksikow - jest wiele roznych zajec podobnie interesujacych. Poza tym teksty ktore ma sa przepisane z ksiazki Przeglad Sterydow Anabolicznych i odnoszą sie do środków których już dawno nie ma u nas
Szacuny
38
Napisanych postów
3260
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
66744
Podróbki mogą zdażyć sie wszystkiego jak ktoś Ci powie żę nie ma podróbek to poprostu kłamie.TRzeba mieć odpowiednie źródło i się go trzymać.Jak masz pewne źródło to polecam Farmadon.
Doradca w dziale doping
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
992
witam
wlasnie zakupilem 2 takie ruskie deczki :D tylko ze u mnie jest troche jasniejszy kapsel ,ale najgorsze jest to ze naklejka jest troche krzywo przyklejona , czy np tescie z farmadonu maja taki sam kapsel? ciecz jest zoltawa . z gory dzieki za odpowiedz
Szacuny
8
Napisanych postów
1079
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15937
Wg. mnie to niechlujnie przyklejono naklejke. W Polandzie tez sie to zdaza nawet jak towar jest legit. Ja bym to bral a jak nie chcesz to oddaj mi hehe
Pozatym jedna butelka (10ml) to troche malo chyba ze masz jakos gwiazdkowo promocyjna paczke
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
992
dzieki troche mnie uspokoiliscie , mam 2 takie flakony i jest tam 1000 mg nandranolu a nie 100 ,wczoraj zrobilem shota to za jakikes 4 tyg bede wiedzial czy mam wy***ke