Po zachęcającej recenzji Banana mono firmy Big Zone jestem zainteresowany jej kupnem. Znalazłem też mono firmy Mr Big o tym samym składzie, jednak jest jakaś minimalna różnica w cenie. Czy to ten sam produkt i różnica w cenie wynika z różnicy w opakowaniu?
...
Napisał(a)
Witam.
Po zachęcającej recenzji Banana mono firmy Big Zone jestem zainteresowany jej kupnem. Znalazłem też mono firmy Mr Big o tym samym składzie, jednak jest jakaś minimalna różnica w cenie. Czy to ten sam produkt i różnica w cenie wynika z różnicy w opakowaniu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
I dla jednej i dla drugiej marki większość produktów robi ten sam producent - Anona, więc nie można wykluczyć, że w środku jest ta sama kreatyna.
Ale pewny tego nie jestem, bo w końcu to 2 różne firmy.
Różnica cen wynika po prostu z tego, że Mr.Big sprzedaje nam kreatynę troszkę taniej.
Ale akurat w przypadku mono u nas zdecydowanie lepiej sprzedaje się Big Zone, właśnie dlatego, że sami to braliśmy i Banan, często ją polecamy i kto ją bierze jest bardzo zadowolony.
Ale pewny tego nie jestem, bo w końcu to 2 różne firmy.
Różnica cen wynika po prostu z tego, że Mr.Big sprzedaje nam kreatynę troszkę taniej.
Ale akurat w przypadku mono u nas zdecydowanie lepiej sprzedaje się Big Zone, właśnie dlatego, że sami to braliśmy i Banan, często ją polecamy i kto ją bierze jest bardzo zadowolony.
sonbaty http://www.atleta.pl
członek mafia.suple.hardcor.pl
Polecane artykuły