Szacuny
11238
Napisanych postów
72960
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961930
te big zone mają 3mm , kształt prostokąta i są giętkie - wezmę sobie niedługo i przetestuje jak się sprawdzają
bo używam już długi czas te co wprowadziliśmy wcześniej z mr.biga - link te są w kształcie kwadratu , inny materiał - bardziej sztywny, grubosc ok4,5mm
Dla mnie idealna sprawa - zamiast rękawiczek , których nie lubię używać - nic się nie ślizga, dobrze układają się w dłoni, używam już długi czas i tylko nadruk poschodził ale są całe, a nawet jak się coś z nimi stanie to nowe jak widac nie są drogie
Zmieniony przez - Banan w dniu 2012-09-26 14:42:34
Szacuny
2
Napisanych postów
482
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6706
Banan ,testowałeś już te jaśki BiG ZONA , muszę podjechać do Was po któreś i teraz się zastanawiam które, Mr.Biga kwadratowe wydają się być wygodniejsze, jak tam w ręku to się układa, które lepsiejsze ?
Szacuny
11238
Napisanych postów
72960
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
961930
ja uzywam mr.biga , juz są troche 'styrane' ale jeszcze dają radę i póki są ok to nie biorę nowych, zapewne jako nowe wezmę te big zone dla porównania Te Mr.Biga bardzo mi pasują , kształt/grubość ,bardzo użyteczna rzecz . Polecam
Szacuny
2
Napisanych postów
482
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
6706
jak cenowo wychodzą stabilizatory na nadgarstki te MR.BIG I BIG ZONE? i czy faktycznie tak jak pisał kult ,BIG ZONA łatwiej się zakłada i są wygodniejsze?