Specjalnosc-SIŁA
...
Napisał(a)
Antonek u mnie sie sprawdza 25mg ed nie musze dawac wiecej.
tomczers. Imho pomysl slaby bo hcg blokuje przysadke (zwlaszcza w wiekszych dawach) i zaden booster tescia nie ma prawa zadzialac aby pobudzic poczatek osi hpta
tomczers. Imho pomysl slaby bo hcg blokuje przysadke (zwlaszcza w wiekszych dawach) i zaden booster tescia nie ma prawa zadzialac aby pobudzic poczatek osi hpta
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
co do blokera kortyzolu to albo dhea albo jej metabolit (duzo bardziej skuteczny) - androstenetriol
...
Napisał(a)
roid napisz jak wedlug ciebie wygladalby taki mostek.coraz czesciej mysle ze to pyerdolone pct bardziej mnie zzera niz te koksy[nolva,clom]bron boze hcg to jest wypas ruchanko pierwsza klasa he he
...
Napisał(a)
fallen t-bol z thermolife mi chodzilo. dla mnie novedex to placebo przy tym.
roid dawki hcg by byly minimalne 1000e2d max. to mowisz ze nie ma sensu w tej przerwie bosstera dawaca. a co do blokera kortyzolu to mowisz ze lepiej superess c np?
roid dawki hcg by byly minimalne 1000e2d max. to mowisz ze nie ma sensu w tej przerwie bosstera dawaca. a co do blokera kortyzolu to mowisz ze lepiej superess c np?
...
Napisał(a)
nastepny cyklonik pewno bedzie dlugi, eq/test, hcg podczas cyklu 250iu e3d pod sama pct. teraz chyba wybrubuje te opcje z atd/exem, zalezy co bedize latwiej dostac.
winning the fight against genetics
...
Napisał(a)
chyba polece taki "mostek":
11-13 hcg clen
10-13 ATD (chyba z chaparral labs) lub jakis booster z zawartoscia ATD
10-13 supress C
11-13 hcg clen
10-13 ATD (chyba z chaparral labs) lub jakis booster z zawartoscia ATD
10-13 supress C
...
Napisał(a)
hcg i tak poblokuje imho
...
Napisał(a)
wedlug llewelyna hcg zaczyna blokowac po 15nastu dniach.do tego czasu mozna smialo walic
...
Napisał(a)
moze solo tak ale nie po cyklu gdzie i tak bedzie zblokowany. Dodajac hcg i cos na pobudzenie tescia endo zamyka kolo i ten drugi srodek nie zadziala jak powinien imho

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
z Prolo na Omke - utrzymanie zdobytej formy na Prolo biorąc Omke
Następny temat