>>Powiedział- ...walcz, może nie wygrasz, ale nie walcząc utracisz siebie...<<
>>Wstając do góry nie pomyl strony...(do LZKT)<<
...
Napisał(a)
Słuchajcie tkd. ja ,jeszcze karateka, zaczynam wasz temat, napiszcie jeśli możecie coś o MP tkd. które mają się odbyć w ten weekend w Lublinie, bo wybieram się na nie i chciałabym wiedzić na co idę!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- 15 Międzynarodowe mistrzostwa Polski TKD
- Mistrzostwa Polski młodzików i juniorów TKD PUT - Świdnik 17-18.4.2004
- Mistrzostwa Polski vs Otwarty Puchar Polski
- Puchar Polski TKD (PUT) - Oleśnica 6.6.2004
- Mlodziezowe Mistrzostwa Polski Judo w Poznaniu
- Mistrzostwa Polski w Oyama Karate (juniorka) w Słupsku :)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A wiec, jesli chcialbys obejzec to 18.30-20.00 FINAŁY: Uroczyste Otwarcie, walki finałowe, ceremonie dekoracji finalistów, pokazy i występy artystyczne to wlasnie jest przygotowana część dla widzów
...
Napisał(a)
Będę tam... jak ktoś z forumowiczów się wybiera, to dajcie znać, może się gdzieś namówimy.
Gizmo
Gizmo
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
...
Napisał(a)
A gdzie one mają być (bo Lublin jest dość duży)?
Lublin - wiosenna stolica Polski
...
Napisał(a)
Tzn. w której hali sportowej? Nie byłem przez kilka dni w Lublinie i nie jestem na bieżąco 

Lublin - wiosenna stolica Polski
...
Napisał(a)
Hala MOSiR na Zygmuntowskich. Finały dziś o 18.30.
Gizmo
Gizmo
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
...
Napisał(a)
Cóż, to? wszyscy śpią jeszcze po obejrzeniu zawodów? Jak tam wrażenia po MP seniorów TKD ITF w Lublinie?
Jak tam skomentujecie walkę Jurasa?
Wg mnie po otrzymaniu 2 -1pktu zaczął bać się trafić gościa - zamiast pojechać go delikatniej łapkami, a agresywniej.... szkoda. Ładnie się zapowiadało.
Pzdr.
Peter Jose
Jak tam skomentujecie walkę Jurasa?
Wg mnie po otrzymaniu 2 -1pktu zaczął bać się trafić gościa - zamiast pojechać go delikatniej łapkami, a agresywniej.... szkoda. Ładnie się zapowiadało.
Pzdr.
Peter Jose
"Żeby być mistrzem trzeba wierzyć w siebie,
kiedy nikt inny nie chce." "Sugar" Ray Robinson
...
Napisał(a)
Weź kogoś pojedź delikatniej przy tej wadze... Ech. Parę lat temu ludzie się prali ostro na ITF i nikomu to nie przeszkadzało...
Gizmo
Gizmo
...
Napisał(a)
ale co mozna bylo zauwazyc wedlug mnie na plus to to ze wkoncu wchodza sierpy i inne techniki bokserskie za ktore wczesniej byly dawnae ostrzezena, no i po drugie wiecej bylo walk nie tylko w typie trafienie i odejscie, a co do Jurasa walka ciekawa, pierwsze mocne trafienie bylo po czasie, ale druga kombinacja lewy prawy juz nie.Na drugi dzien w druzynowce sam walczylem z Jurasem, ale mnie nie znokautowal
wprawdzie przegralem ale nie jedno glosnie, zreszta nie ta waga jak dla mnie, ja do 71kg

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat