Szacuny
2
Napisanych postów
415
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1676
Witam . Mam 2 pytania odnośnie tych dwóch Angielskich suplementów ,
1. raczej się nie spodziewam odpowiedzi ale spróbujmy która według was firma jest lepsza
2. jak mam brać amino , glutamine i kreatyne . Prosze o pomoc . Pozdrawiam
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz i potęgę.
Szacuny
2
Napisanych postów
415
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1676
ok dzieki bardzo , żeby tak wszyscy odpowiadali jak ty , a nie użyj wyszukiwarki . Dzieki i pozdrawiam jak bede mial ja to ci napisze jakie mam dokladnie to mi powiesz co i jak . sog
Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz, rozpocznij to. Odwaga ma w sobie geniusz i potęgę.
Szacuny
2
Napisanych postów
415
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1676
ok wiec mam CREATINE POWDER , AMINO 1500 , l-GLUTAMINE POWDER wszystko firmy precision engineered
wiec moglby ktos napisac mi jak to razem brac, bylbym wdzieczny
Szacuny
11
Napisanych postów
1308
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
56796
No przecież ci King_odin już rozpisał jak masz brać, tyle że aminki kupiłeś zwykłe a nie bcaa, ale możesz je również brać np po treningu w porcji 10 tabletek, lub kilka razy w ciągu dnia między posiłkami po 3-4 tabletki.
Szacuny
11
Napisanych postów
1308
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
56796
Jeżeli w posiłkach masz dużo pełnowartościowego białka, to bez sensu jeszcze wrzucać aminy, lepiej między posiłkami, albo wtedy gdy masz dużą przerwę między nimi.