Szacuny
3
Napisanych postów
199
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2996
Mam pytanie odnosnie nowego meso, stosowal ktos? jak wypada w porownaniu do starej wersji bez geranium? niby caly inny sklad taki sam tylko dodatek geranium, niby nie powinno byc napewno gorsze, moze nawet lepsze, ale nic nie wiadomo wiec czekam na opinie tych ktorze skonsumowali :D
Pozdrawiam
Szacuny
100
Napisanych postów
6782
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
50554
Cytuję Czarnego
szanowni Państwo
Jak wiadomo w 2009 roku wprowadzilismy do Polski nikomu nie znany produkt,który w krótkim czasie stał się nr 1 u osób mających doświadczenie z przedtreningówkami.
Niestety, stało się to czego nie chciałem.
Rozmawiałem wraz z przyjacielem i wlascicielem APS na temat zmian w Mesomorph
Powód rozmów:
hurtownicy w USA narzekali na wysoką cenę mesomorph dla klienta (45-49$)
Cel rozmów:
APS kosztem najdroższych substancji w składzie jak jabłczan cytrulliny czy B-alaniny chcieli uciąć 4g z porcji (z 10.5g), aby obniżyć "efektywnie" cenę produktu
Efekt rozmów:
APS zostaje przy swoim i robi "tańszą" wersję Mesomorpha, która ma stale działać super hiper jak poprzednia
I stało się
NOWA FORMUŁA 388 gram:
Serving Size: 15.5 grams
Servings Per Container: 25
Note: Manufacturers continually change product specifications. While we try our best to keep product descriptions up to date, they do not necessarily reflect the latest information available from the manufacturer. We are not responsible for incorrect or outdated product descriptions and/or images.
Szacuny
3
Napisanych postów
199
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2996
na poertalu aukcyjnym jest puszka za 119zl, 550gram z agmentyna, tam tez jest ta okrojona wersja o ktorej napisales?????? bo cena kusi, tymbardziej ze jestem z jego miasta i za przesylke nic bym nie placil