Szacuny
4
Napisanych postów
510
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2652
pelons123 zdaza sie ze nie mozna odciagnac, czasem strzykawka do bani czasem moze napiety miesien, niemilo jest przybijac po raz kolejny ale moze lepiej nie ryzykowac, sok w kanale zewsze troche potrzepie pikawką, p.s. w dupsko to i rozową można aplikować, jak sie 5ml laduje to wazne zeby szlo gladko
Zmieniony przez - docker w dniu 2013-04-21 19:34:56
Szacuny
65
Napisanych postów
293
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
8458
No dobra 3godz od shoota a ja nie czuje zadnego bolu tylko jak zegne noge to czuje ze poprosru cos tam bylo robione ale nie jest to bol a wiec wyglada na to ze przyczyna byla za krotka igla i za szybkie wpuszczenie soku przez zje.....na strzykawke ktora sie blokowala
Zmieniony przez - pelons123 w dniu 2013-04-21 20:18:58
Szacuny
65
Napisanych postów
293
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
8458
No wlasnie igly 30mm mam terumo i wlasnie dzisiaj mial takie uczucie ze igla nie szla gladko tylko jakby przebila sie....a 25mm z BD szlo gladko...a co do strzykawek to mam z BD ale jedne z leur lockiem a drugie normalne nakladane...czyli zje...em troche
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
41
witam tak wlasnie tak sobie czytam wasze wypowiedzi i sie zastanawiam czy dobrze zrobilem kupujac ta firme ale trudno kupilem wytestuje. moze to was zaciekawi bo i ja mam inne amp testo enana jak widac na zdjeciach sok lekko zoltway wodnisty w zeszla niedziele zrobilem pierwszego szota bolesny ale sie nie dziwie mialem przerwy 2 lata od towaru
Szacuny
2
Napisanych postów
587
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9932
Mam tego samego teścia. Przeszedlem z innego enana, na razie 2 strzaly dopiero poszly ale chyba jest ok bo faja dalej stoi :) A zaczelem z nowym teściem npp i mastera do tego.
Edit:
Master zdecydowanie kosa. Dzisiaj mijają dwa tygodnie i na treningu ostry skok siły i zaj**iste wyżyłowanie... pomyśleć, że to dopiero początek :)
Zmieniony przez - SnoOpeR w dniu 2013-05-13 21:13:58
Szacuny
17
Napisanych postów
455
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7038
firma spoko byla !! ale juz po niej . zrobili pare duzych walkow i zmienili nazwe . ja mialem oststni wypust susy i lipa straszna zj**alem sobie i kumplowi tylko cykl !! nawet ze 160 mg tam nie bylo a pisalo 250 :/ zawsze bronilem tej firmy ale teraz to juz niepolecam .
Zmieniony przez - pejkiZks w dniu 2013-08-04 04:34:18
Szacuny
17
Napisanych postów
455
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7038
koksu69
witam tak wlasnie tak sobie czytam wasze wypowiedzi i sie zastanawiam czy dobrze zrobilem kupujac ta firme ale trudno kupilem wytestuje. moze to was zaciekawi bo i ja mam inne amp testo enana
jak widac na zdjeciach sok lekko zoltway wodnisty w zeszla niedziele zrobilem pierwszego szota bolesny ale sie nie dziwie mialem przerwy 2 lata od towaru
to nie przes twoja przerwe ten enan z czarny tak boli . ja mialem 2 tego czarnego i chyba z zielonym paskiem czarny nap*****lal a drugi nic