Czy może ktoś przybliżyć profil tego zawodnika?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Którego - to raz!
Wujek google chyba rozwiąże Twój problem man - to dwa
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=663&q=thales leites&aq=f&aqi=g-z1&aql=&oq=&fp=3d87ceeb1864e09b
Nie wiadomo czy dojdzie do tej walki - to 3.
Jest już temat o KSW 15, gdzie dyskutujemy o tym pojedynku też - to 4
Więcej nie planuję pomóc - to 5
Wujek google chyba rozwiąże Twój problem man - to dwa
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=663&q=thales leites&aq=f&aqi=g-z1&aql=&oq=&fp=3d87ceeb1864e09b
Nie wiadomo czy dojdzie do tej walki - to 3.
Jest już temat o KSW 15, gdzie dyskutujemy o tym pojedynku też - to 4
Więcej nie planuję pomóc - to 5

...
po 1 Użyłem już google ale nie widziałem komleksowego profilu tego zawodnika a na tym forym są fanatycy mma o dużej wiedzy i mogą napisac coś więcej, wstawić linki z walkami itp.
po 2 Nie rozumiem czemu nie może być tematu o tym pojedynku jak przed każdym UFC są oddzielne tematy o walkach wieczoru
po 3 Z tego co wiem jest to oficjalna wiadomośc od federacji KSW jeżeli masz informacje o tym ,że ma tego pojedynku nie być to poprostu napisz co wiesz.
po 2 Nie rozumiem czemu nie może być tematu o tym pojedynku jak przed każdym UFC są oddzielne tematy o walkach wieczoru
po 3 Z tego co wiem jest to oficjalna wiadomośc od federacji KSW jeżeli masz informacje o tym ,że ma tego pojedynku nie być to poprostu napisz co wiesz.
...
Jednakże jak informuje Guilherme Cruz z brazylijskiego magazynu Tatame, Leites w ostatnich dniach doznał kontuzji kolana i nie chce brać walki z Chalidowem nie będąc w pełni dysponowanym. W rozmowie z nami Martin Lewandowski powiedział, że, zgodnie z zapewnieniami managera Brazylijczyka – Eda Soaresa, KSW ma nadzieję, że do tej walki dojdzie. Jeśli jednak tak się nie stanie polscy promotorzy są przygotowani do kolejnego zastępstwa.
masz wujek
masz wujek

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Polak na K-1 KOK Europe GP w Wilnie
Następny temat
Krzysztof Piekarz