Witam chciałbym odwas się dowiedzieć czy bez diety można brać supplementy ?? można wzionś od kogoś diete ???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kup slownik polskiego to 1
hihi
2- odzywki sa po to aby dopelniac diete.
po 3 chyba nie wiesz co znaczy dieta ...
po4 nie ten dział !!!
Zmieniony przez - f***master w dniu 2005-05-31 19:29:32

2- odzywki sa po to aby dopelniac diete.
po 3 chyba nie wiesz co znaczy dieta ...

po4 nie ten dział !!!
Zmieniony przez - f***master w dniu 2005-05-31 19:29:32
...
Napisał(a)
Mozna tylko efety beda oczywiscie gorsze... A diete powinnes dopasowac do siebie... (wiadomo: nie wszystko lubisz... nie na wszystko masz kase... itd...) oczywiscie zachowujac odpowiednie proporcje...
... znowu polubiłem żelastwo.
...
Napisał(a)
Bez diety też można jeść suplementy dużo kulturystó tak robi a awet tych co cwiczą dla przyjemności czyli ja i narazie niemam zamiaru zrobić diety a jak już to od kogoś robić diete
...
Napisał(a)
Witam, jeśli chodzi o pytanie pierwsze to napewno nic się nie stanie jak nie będziesz miał diety przy odżywkach, ale szczerze mówiąc nie ma większego sensu brać odżywy bez uprzednio ułożonej diete. Dieta to jest podstawa a odżywki to są dodatki. Dieta musi być ułożona pod konkretną osobe. Także nie bierz od kogoś diete(jeśli o to chodziło w twoim pytaniu). Poszuka informacji na ten temat w dziale odżywianie. pzdr
Nikt sie nie leni, bo nie ma na co czekać...
...
Napisał(a)
"Bez diety też można jeść suplementy dużo kulturystó tak robi"
wymien jednego
wymien jednego

...
Napisał(a)
f***master mój kumpel bez diety i ma 15 lat i teraz sobie dopiero kupiłm odrzywe i bierze 120kg na klate i wiele innych moich kumpli dużo ludzi pakuje niemając diety
...
Napisał(a)
Jak hooy muwisz a efekty mój kumpel ma 120kg to ty nawet niebierzesz a on ma 15 lat i tyle bierze a nic niebrał żadnych koksów nic
...
Napisał(a)
No to jednym słowem ma chłopak talent
15 lat - 120 kg?? imponujące wyniki.

Nikt sie nie leni, bo nie ma na co czekać...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!