Szacuny
0
Napisanych postów
63
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1979
Pytanie odnośnie mąki. Wiem, że biała pszenna to śmierc :]
Macie jakieś opinie o żytniej razowej? Używam takiej do placuszków z białek i twarogu oraz do omletów
PS.
OMLET
(4białka, 1 zołtko, 40gram maki zytniej razowej, 3 łyżki mleka, smażone na teflonie + na wierzch szynka z indyka (80gram) i ser Gouda (70 gram) + pomidor + przyprawy MNIAMMMM ... :)
PLACKI
(250 gram twarogu zmiksowane z 2 jajami i 16 gramami cukru waniliowego + cynamon smazone na teflonie)
Mile widziane jakies opinie o w/w potrawach co do składu.
Szacuny
0
Napisanych postów
63
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1979
Dlaczego dziwne?
Mam diete z ustalonymi wartościami 2,3g bialka 1g tluszczu i 4,5wegli na kilogram masy ciala i sie tego trzymam. Od 5 do 6 posiłków dziennie. Wiec co jest nie tak? Dzienne zapotrzebowanie przy wyzej wymiennionych proporcjach to 2900kcal.