Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
729
Mam pytanie do kolegów-co znają się na SAA. W temacie SAA jestem zielony.Przeczytałem mnóstwo artykułów na stronce SFD nie chcąc być zbanowanym kolejny raz za .uf!!! brak wiedzy. Koledzy stary jestem ale chcę się uczyć. Chcę także ruszyć coś z moim body bo stagnacja była pełna.Po tak krótkim romansie z SAA wyniki wg/moich oczekiwań są super- ach te niedobre koksy, są jak dziwka, złe a ile radości.. Kupiłem już towar na 3 cykl który, ma wyglądać:
1-7tyg 1ml co 2 dzien prop
1-4tyg masteron 1ml co 3 dni
5-8tyg 1ml wins co 2dzien
Teraz (dzięki wam)wiem że, z racji wieku lepiej bym unikał DHT i zamiast winka i masteronu przybił np. boldka {skorygujcie moje myślenie jeśli się mylę}. 2-ga kwestia to czy przy takim cyklu Proscar coś da? Może tylko na teścia? POPROSZĘ GRZECZNIE O RADĘ I BŁAGAM BEZ *****NYCH ODPOWIEDZI I OBRAŻAŃ - STARY CHŁOPCY JESTEM I NA SIŁCE ZACZYNAŁEM JAK WIELU Z WAS NA STOJĄCO WCHODZIŁO POD SZAFĘ.
SZACUN DLA WSZYSTKICH.
Waga: 80
Wzrost: 171
Obwód klatki: 112
Obwód ramienia: 41
Obwód talii: 90
Obwód uda: 59
Obwód łydki: 42
Staż na siłowni: wiele lat z kilkoma przerwami/rożnie można patrzeć
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
729
Jeszcze raz problem:
1. Czy z racji wieku lepiej bym unikał winka i masteronu ( ze względu na DHT) i przybił np. boldka {skorygujcie moje myślenie jeśli się mylę}?
2-ga kwestia to czy przy takim cyklu jw. Proscar coś da? Może warto ze względu na teścia?
Szacuny
1223
Napisanych postów
26444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
298562
rozpisz jakie dawki chcesz bić, nie w ml tylko w mg
boldka raczej jako zamiennik bym tu nie brał pod uwagę, chociażby ze względu an to, że cały cykl byś musiał przemodelować
zdecyduj się albo na wino albo na mastera i pojedź jakiś sensowny czas, a nie łączysz oba i oba za krótko
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
729
A co do Proscaru to, czy w moim przypadku ma sens?
Pracuję w służbie zdrowia i urolog powiedział mi że, Proscar jak się zacznie brać to trzeba łykać już zawsze.(?????)