Zastanawiam sie nad kupnem libolu 200 lecz najpierw postanowiłem sie zapytać czy warto bo chodzi mi głównie o przyrost masy. Jak myslicie wystarczy 10ml ? 1ml co 3-4dni co wy na to ? prosze o rade
...
Napisał(a)
Witam!
Zastanawiam sie nad kupnem libolu 200 lecz najpierw postanowiłem sie zapytać czy warto bo chodzi mi głównie o przyrost masy. Jak myslicie wystarczy 10ml ? 1ml co 3-4dni co wy na to ? prosze o rade
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
libol*****nia brał odemnie kolega i mówił że już w życiu nawet za darmo tego nie wezmie 

Shut The f*** Up And Train !/
Ja Tu Tylko Sprzątam.........
...
Napisał(a)
a jak bym jednak wzioł ten libol to co bym musiał wziąść na odblokowanie ? (jak to sie nazywa, i ile kosztuje?)
...
Napisał(a)
clomid na odblokowanie... jesli chcesz dostac 99% wy***ke to bierz Libol 

peace
...
Napisał(a)
Tyle bylo pisane na temat Libolu a d**** sie dalej o niego pyta co za idioctwo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!