Szacuny
5
Napisanych postów
1205
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
18014
Siema mam problem z kurzajka na stopie juz 3 miesiące wiem była masa tematów ale mianowicie mam do was pytanie czy ktoś stosował brodacid smaruje ją i wycinam tylko od 2-3 dni już nie mogę stawać na tą stope tak boli więc moje pytanie czy to mam tylko smarować i czekać aż jakoś odpadnie czy dobrze robię co do dermatologa to kolejki duże a narazie spłukany jestem żeby iść prywatnie
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34752
Napisanych postów
25177
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282663
Dawno dawno temu miałem kurzajke na pięcie :) , zadne maści nie pomagały. wycinanie sprawiało ból i gdy sie wydawalo ze już sie udało to się okazało że został jakiś zarodek i na nowo powtórka .. Ostatecznie pomogło mi smarowanie sokiem z takich zółtych kwiatów których jest pełno na łąkach . Nazwy nie pamiętam ale zapewne wujek google pomoze
Szacuny
11
Napisanych postów
649
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
31168
brodacid to sam kwas jest lek troche drozszy z kwasem plus czynnik antywirusowy niestety nie pamietam nazwy, mozesz tez sprobowac wymrozic preparatem z apteki np wartix ale to kilka dni pod rzad a nie raz tak jak pisa na opakowaniu
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
29
ewentualnie wypalić za pomocą alkoholu - ja tak zrobiłem lekko wyciąłem i przykładałem watę nasączoną spirytusem . piekło ale za to po kilku \ -nastu dniach było wyleczone . Szkoda 50 zł. na jakiś lek zamrażający to .