Witam. przez ostatnie 3 miechy na glowie wyskoczyly mi krosty czerwone, wodne moglby mi ktos poradzic czy isc do lekarza lub jakas masc czy cos? Dodam ze zmienilem szampon z firmy avon na szampon schauma przeciwlupiezowy. Pomocy ;x
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ale to jest między włosami czy gdzie, jak we włosach to bym się nie przejmował może się blokuje ujście gruczołu i sie robi taka krostka z ropą. Zawsze wskazana jest wizyta u dermatologa jeśli one nie znikają
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mam takie cos co jakis czas dlatego najlepsze rozwiazanie bańka na 3 mm i takie cus http://www.aliciasuggs.com/wp-content/uploads/2010/04/Vichy_Dercos_Anti-Dandruff_1121.jpg cena około 50 zł ale opłaca sie na mnie tylko to działa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!