Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam. Tuż po zakończeniu kuracji (ok. 4 dni) dostałem zapalenia jamy ustnej oraz stawów. Spuchło mi dziąsło i powstało kilka bolesnych aft. Czy to może mieć jakiś związek? Troszkę wariuje..
Kolejne pytanie, co dalej po zakończonej kuracji? Pod koniec wychodziły mi jeszcze jakies małe wykwity a na ta chwile czuje ze na poliku cos sie tworzy. Zakończy sie to definitywnie czy nie ma reguł?
Szacuny
3
Napisanych postów
214
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6433
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. U znacznej jednak ilości osób, często po zakończonej kuracji syfki znowu zaczynają wyskakiwać. Zadbaj o jelita, bo to z nimi najczęściej powiązany jest trądzik.
Co do pierwszej części, to ciężko jest raczej odpowiedzieć. Poczekaj chwilę, lub leć do lekarza. Nie wiadomo, czy wiązać to z Izotekiem, nie mniej jednak - musisz teraz zadbać o swój organizm, jego regenerację.
Szacuny
3
Napisanych postów
92
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4824
U okolo 30% osob 1 kuracja jest nie wystarczajaca do calkowitego usunieca problemu , efekt calkowity ocenia sie miesiac po ostatniej tabletce , takie info mam od mojej dermy. Sam teraz jestem na izoteku i mam nadzieje ze bede w gronie szczesliwcow u ktorych 1 kuracja da rade;d