...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
...
Napisał(a)
Pewnie będziesz pierwszy. Zrób bad przed i po 2-3tyg i skrobnij co i jak z tym towarem.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
u mnie jest ta firma i chyba sprobuje bo bardzo ja chwala , podobno ci co to klepia robia tez od lat znana marke kotregos gh ale nie chceli powiedziec jakie bede wchodzil na bombe na dniach na te srodki
udalo mi sie znalesc w necie wiecej fotek tego , nie wyglada na garazowa firme raczej na powazna produkcje
udalo mi sie znalesc w necie wiecej fotek tego , nie wyglada na garazowa firme raczej na powazna produkcje
1
...
Napisał(a)
thomas bed ty hyba jestes ziolony jak to wyglada ch**owo , kazde 25 opak jest jeszcze pakowane w karton fabryczny z logiem firmy , kasle ladnie pozagniatane dla mnie wyglad fajny , dzialanie przestuje sam to dam relacje , nie wiem czemu nie moge dodac zdjec
Zmieniony przez - londynczyk30 w dniu 2014-01-24 13:18:31
Zmieniony przez - londynczyk30 w dniu 2014-01-24 13:18:31
1
...
Napisał(a)
akurat mam tego troche na stanie w domu i mam porownanie do innych np.casablanca,isis,signature pharmaceuticals czu alpha pharma
...
Napisał(a)
teraz zaczolem tri trena 150mg na wyniki trzeba poczekac ale nie mam przekonania do tego koles lecial kase to wziolem pare fiolek tego ifinity a tak to zawsze alpha pharma albo isis
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!