oczywiscie sogi za pomoc bede !! pomozcie
...
Napisał(a)
panowie 6 dni temu poszed ostatni strzał tescia enan ,ogólnie cykl byl meta 30mg/ed ,enan 750mg /week . Wiem ze enan utrzymuje sie 14dni, mam 3 amp hcg goansi i 3 liście cloma . Jak to zrobić ze bylo dobrze bez większy problemów /skutków ubocznych zwala ,itp
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hcg zaczynasz 10 dni po ost.enanie
bijesz przez 2 tygodnie - dawkowanie to kwestia indywidualna - jedni wola mniejsze dawki a częściej, inni większe a rzadziej
po skończonym hcg wchodzisz na cloma
3 dni dajesz po 2 tabsy cloma, do końca później po 1
bijesz przez 2 tygodnie - dawkowanie to kwestia indywidualna - jedni wola mniejsze dawki a częściej, inni większe a rzadziej
po skończonym hcg wchodzisz na cloma
3 dni dajesz po 2 tabsy cloma, do końca później po 1
...
Napisał(a)
za***iscie Aras o to mi chodzilo
dzieki wielkie za szybka odpowiedz!
sog
dzieki wielkie za szybka odpowiedz!
sog
...
Napisał(a)
Siema, mam pytanie. Mam receptę na Pregnyl 3 ampułki po 5000j.m. i nigdzie nie mogę dostać, w żadnej aptece, podobno nie ma na magazynach. Nie wiem co mam teraz zrobić, gdzie to mogę teraz dostać?
Jakie jest jeszcze inne Hcg apteczne?
Jakie jest jeszcze inne Hcg apteczne?
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już przesadziłem..
...
Napisał(a)
szukaj
można znaleźć,niektóre apteki mają zapasy
można znaleźć,niektóre apteki mają zapasy
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Ale tu maja Pregnyl jedna ampułka, ja mam 3 ampułki po 5000 j.m. na recepcie.
Na recepcie też mam wypisane jedno opakowanie Provironu i 3 Nolvadexu.
Obleciałem wszystkie apteki u mnie, Proviron i Nolvadex można zamówić, bo w aptece oczywiście też nie mają. Ale lipa jest z tym, że jak będę chciał zamówić ten Proviron i Nolvadex, to muszę oddać receptę i z Pregnylem wtedy lipa.
Na recepcie też mam wypisane jedno opakowanie Provironu i 3 Nolvadexu.
Obleciałem wszystkie apteki u mnie, Proviron i Nolvadex można zamówić, bo w aptece oczywiście też nie mają. Ale lipa jest z tym, że jak będę chciał zamówić ten Proviron i Nolvadex, to muszę oddać receptę i z Pregnylem wtedy lipa.
...
Napisał(a)
Ty masz cala paczke, czyli 3 sztuki, tam jest podana cena za 1 ampulke.
...
Napisał(a)
Ok, a słuchaj, jak mam na jednej recepcie wypisany Pregnyl 3 ampułki po 5000j.m., opakowanie Provironu i trzy opakowania Nolvadexu to gdzie to mogę teraz dostać? Przez neta nie da rady kupić, nawet jak masz receptę...
...
Napisał(a)
A u mnie w aptekach nie ma, jedynie mogę zamówić ten Proviron i Nolvadex co mam, ale wtedy już Pregnyl mi przepadnie...
...
Napisał(a)
Popytaj w aptekach internetowych czy jak im wyslesz recepte, to czy oni moga ci wyslac za pobraniem leki.
http://miniapteka.pl/product_info.php/info/p100056845_Rx---Pregnyl-5000-IU-x-1-amp--1rozp-.html tutaj chyba wysylaja, a nolve i provi pewnie tez maja/moga sprowadzic.
Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2011-03-02 15:23:14
http://miniapteka.pl/product_info.php/info/p100056845_Rx---Pregnyl-5000-IU-x-1-amp--1rozp-.html tutaj chyba wysylaja, a nolve i provi pewnie tez maja/moga sprowadzic.
Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2011-03-02 15:23:14
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!