Szacuny
0
Napisanych postów
971
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9703
dla mnie ci ludzie to POJ.EBY takich bym zamknal do ziemianek na 20 lat - H.UJ w D.UPE KI.BOLOM !!!!!!! i tak z was nic nie bedzie - jestescie DNEM tego spoleczenstwa - wasza przyszlosc to albo wiezienie albo randka pod monopolem z kolegami fajfusami - oczywiscie text sie dotyczy i******i takich jak ci z RUCH-LKS co przerwali mecz a nie kibicow ktorzy przychodza ogladac mecz
...I STAND ALONE...I'M NOT AFRAID ... ({ Join to Fight Division })
....open your eyes-open your mind-be proud like a GOD.....
Szacuny
0
Napisanych postów
76
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
373
no ja ta samo uważam wcale mi sie takie zachowanie kibiców niepodoba. Sport to sport i nawet kibyc powinien być spokojny i zachowywać się jak na niego przystało.
tutaj nic mi sie nie chce pisać i właśnie dlatego zostawiam to pole puste
p.s dziękuje za wypowiedz
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
u nas jest 5 liga i sie nie leją
ale sędzia czasami ma przerąbane
raz nawet jajkami go obrzucali ludzie jak schodził z boiska
i dostaliśmy zawieszenie stadionu na 3 miechy
ale tylko tyle sie u nas dzieje
Szacuny
0
Napisanych postów
971
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
9703
wez denaturat je.bnij sie leb - wlasnie im mniej takich jak ty w naszym kraju tym szybciej wyjdziemy na prosta pod kazdym wzgledem - juz wole bandytow w "bialych kolnierzykach" niz takim cepow jak na tym meczu - nie dosyc ze nie licza sie ze zdrowiem drugiego czlowieka ( policja -kibic druzyny przeciwnej ) to jeszcze pograzaja swoj klub ( utrata pkt -kary pieniezne) gorszych i******i nie znam ....TACY JAK TY nigdy nie zrozumieja ze przez was POLSKA PILKA jest na dnie !!
...I STAND ALONE...I'M NOT AFRAID ... ({ Join to Fight Division })
....open your eyes-open your mind-be proud like a GOD.....