Personal Trainer
It's a BODYBUILDING Thing... You wouldn't understand...
...
Napisał(a)
Jest ktos w okolicy? :) pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
siemka z orlando
moze panowie wiecie czy nie odbywaja sie gdzies tu na florydzie
jakies zawody kulturystyczne w najblizszym okresie - cokolwiek czy to zawody czy jakies show fitness - chetnie bym sie przejechal obejzec
wybieralem sie do vegas na olimpie na 27 wrzesnia ale jednak musze to odpuscic sobie w tym roku dlatego chetnie bym sie gdzies wybral tu blisko
jak macie jakies info to serdeczne dzieki
moze panowie wiecie czy nie odbywaja sie gdzies tu na florydzie
jakies zawody kulturystyczne w najblizszym okresie - cokolwiek czy to zawody czy jakies show fitness - chetnie bym sie przejechal obejzec
wybieralem sie do vegas na olimpie na 27 wrzesnia ale jednak musze to odpuscic sobie w tym roku dlatego chetnie bym sie gdzies wybral tu blisko
jak macie jakies info to serdeczne dzieki
bigguy
...
Napisał(a)
zawody byly ale jakis miesiac temu... South Florida cos tam.. guest poser byl Victor Martinez :) W najblizszym czasie nie slyszalem o adnych zawodach na FL... moj przyjaciel bedzie startowal na FL ale w przyszlym roku w marcu.. :)
pozdro
pozdro
Personal Trainer
...
Napisał(a)
No to pozdrawiam. Jak bys potrzebowal, albo ktos z twoich znajomych personal trainer.. to pisz ;) pozdro
Personal Trainer
...
Napisał(a)
fort laudardale - jade tam po swietach chce pokazac mamie
no i do miami tez
a tak poza tym to ta florida juz jest taka nudna
chyba sie niedlugo bede przeprowadzac
no i do miami tez
a tak poza tym to ta florida juz jest taka nudna
chyba sie niedlugo bede przeprowadzac
bigguy
...
Napisał(a)
za wiele w Miami nie ma do ogladania... chyba ze Kubanczykow ktos nie widzial ;) A tak na powaznie... to Floryda jest tylko dobra na zime..
Personal Trainer
...
Napisał(a)
hej nr1 - pytanie ??
co sadzisz tak naprawde o CPT z NFPT - ??
tak mysle ze bedzie mi potrzebny certyfikat personal trainer i bede musial pomyslec o wlasnie takiej pracy - w zasadzie moglbym to robic bez tych certyfikatow ale jak sam wiesz oni tu wszedzie wymagaja to - rowniez wiesz ze takich instytucji oferujacych kursy personal trainer jest od groma i ciut ciut i niektore sa lepiej honorowane niz inne wiec jak uwazasz NFPT jest warte uwagi ??? luknolem duzo na sieci ale w zasadzie wszedzie wszyscy zachwalaja swoje kursy no bo jakze mialoby byc inaczej - wiec polecilbys mi NFPT czy moze co inne???
co sadzisz tak naprawde o CPT z NFPT - ??
tak mysle ze bedzie mi potrzebny certyfikat personal trainer i bede musial pomyslec o wlasnie takiej pracy - w zasadzie moglbym to robic bez tych certyfikatow ale jak sam wiesz oni tu wszedzie wymagaja to - rowniez wiesz ze takich instytucji oferujacych kursy personal trainer jest od groma i ciut ciut i niektore sa lepiej honorowane niz inne wiec jak uwazasz NFPT jest warte uwagi ??? luknolem duzo na sieci ale w zasadzie wszedzie wszyscy zachwalaja swoje kursy no bo jakze mialoby byc inaczej - wiec polecilbys mi NFPT czy moze co inne???
bigguy
...
Napisał(a)
Ja mam NFPT. Sa chyba najlepsi na rynku, maja akredytacje w praktycznie wszystkich silowniach w USA. Jezeli chcesz na prawde cos wyniesc z tych kursow to zapisz sie na kurs NFPT w Davie Rd. kurs trwa 6 tyg, zajecia sa w weekend... hmm wszystk ozakonczone egzaminem. Polecam NFPT..
Pozdro
Zmieniony przez - nr.1 w dniu 2008-02-17 21:40:27
Pozdro
Zmieniony przez - nr.1 w dniu 2008-02-17 21:40:27
Personal Trainer
Polecane artykuły