SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Florida / Pompano Beach

temat działu:

Polacy za granicą

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3410

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2520 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 14900
Jest ktos w okolicy? :) pozdrawiam

Personal Trainer

It's a BODYBUILDING Thing... You wouldn't understand...

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 39
Jestem z okolicy!Pozdrawiam Z Melbourne!

badbob1pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 158 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2198
siemka z orlando
moze panowie wiecie czy nie odbywaja sie gdzies tu na florydzie
jakies zawody kulturystyczne w najblizszym okresie - cokolwiek czy to zawody czy jakies show fitness - chetnie bym sie przejechal obejzec

wybieralem sie do vegas na olimpie na 27 wrzesnia ale jednak musze to odpuscic sobie w tym roku dlatego chetnie bym sie gdzies wybral tu blisko
jak macie jakies info to serdeczne dzieki

bigguy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2520 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 14900
zawody byly ale jakis miesiac temu... South Florida cos tam.. guest poser byl Victor Martinez :) W najblizszym czasie nie slyszalem o adnych zawodach na FL... moj przyjaciel bedzie startowal na FL ale w przyszlym roku w marcu.. :)

pozdro

Personal Trainer

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11125 Napisanych postów 51318 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja mieszkam w Fort Lauderdale
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 10951 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 73516
a ja w Radomiu
czesc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No to pozdrawiam. Jak bys potrzebowal, albo ktos z twoich znajomych personal trainer.. to pisz ;) pozdro

Personal Trainer

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
fort laudardale - jade tam po swietach chce pokazac mamie
no i do miami tez

a tak poza tym to ta florida juz jest taka nudna
chyba sie niedlugo bede przeprowadzac

bigguy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
za wiele w Miami nie ma do ogladania... chyba ze Kubanczykow ktos nie widzial ;) A tak na powaznie... to Floryda jest tylko dobra na zime..

Personal Trainer

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hej nr1 - pytanie ??

co sadzisz tak naprawde o CPT z NFPT - ??
tak mysle ze bedzie mi potrzebny certyfikat personal trainer i bede musial pomyslec o wlasnie takiej pracy - w zasadzie moglbym to robic bez tych certyfikatow ale jak sam wiesz oni tu wszedzie wymagaja to - rowniez wiesz ze takich instytucji oferujacych kursy personal trainer jest od groma i ciut ciut i niektore sa lepiej honorowane niz inne wiec jak uwazasz NFPT jest warte uwagi ??? luknolem duzo na sieci ale w zasadzie wszedzie wszyscy zachwalaja swoje kursy no bo jakze mialoby byc inaczej - wiec polecilbys mi NFPT czy moze co inne???

bigguy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja mam NFPT. Sa chyba najlepsi na rynku, maja akredytacje w praktycznie wszystkich silowniach w USA. Jezeli chcesz na prawde cos wyniesc z tych kursow to zapisz sie na kurs NFPT w Davie Rd. kurs trwa 6 tyg, zajecia sa w weekend... hmm wszystk ozakonczone egzaminem. Polecam NFPT..

Pozdro

Zmieniony przez - nr.1 w dniu 2008-02-17 21:40:27

Personal Trainer

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

jest ktos z swindon??

Następny temat

Czy jest ktos z Szwecji ;)

nutloveb